reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Cześć Dziewczynki, jak Wasze samopoczucie? Moje średnie. Mdli mnie przeokrutnie.No i przed wizytą z stresu głupoty mi się śnią.
Cześć 🙂
U mnie też mdłości straszne. Praktycznie cały dzień występują. Najgorzej jest rano, między 8-12 tak mi niedobrze że aż mam drgawki, ale bez wymiotów 😔 .
Też z niecierpliwością czekam na wizytę. Mam jutro. A Twoja wizyta kiedy? 🙂

reklama
Czesc dziewczyny,

Ja tak na szybciora. Nie mdli mnie jakos specjalnie. Kluje mnie podbrzusze z prawej strony, na usg wyszly jajniki czyste, ale kropka rosnie po tej stronie macicy [emoji1745]

Dzis mam ochote na niezdrowe zarcie jak nigdy, raczej nie przepadam za fast foodami, a dzis az mnie trzesie. Moj Maz wraca za pol h z pracy i zabiera mnie na sniadanie do maka [emoji1745][emoji23] a dupa rooośnieeeee [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Czesc dziewczyny,

Ja tak na szybciora. Nie mdli mnie jakos specjalnie. Kluje mnie podbrzusze z prawej strony, na usg wyszly jajniki czyste, ale kropka rosnie po tej stronie macicy [emoji1745]

Dzis mam ochote na niezdrowe zarcie jak nigdy, raczej nie przepadam za fast foodami, a dzis az mnie trzesie. Moj Maz wraca za pol h z pracy i zabiera mnie na sniadanie do maka [emoji1745][emoji23] a dupa rooośnieeeee [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja tez mam kropke po prawej stronie :) czy w zwiazku z tym tez macie powiekszone podbrzusze z jednej strony bardziej? Gdy poloze sie to zapada ale jak stoje to mam powiekszone podbrzusze ale bardziej z prawej strony, spodnie troche bardziej opiete. To nie za szybko?

Ja tez mam kropke po prawej stronie :) czy w zwiazku z tym tez macie powiekszone podbrzusze z jednej strony bardziej? Gdy poloze sie to zapada ale jak stoje to mam powiekszone podbrzusze ale bardziej z prawej strony, spodnie troche bardziej opiete. To nie za szybko?
A która ciąża? Ponoć w kolejnych szybciej brzuch wychodzi:) ja na razie plaska

Ja kiedy stoję widzę w lustrze już male zaokrąglenia :) spodnie też zrobiły się nieco ciasne, szczególnie że często mnie rozdyma :D. U mnie to już koniec 8 tygodnia.

Moja waga przez mdłości na razie stoi w miejscu. Dzisiaj u mnie 7t+2d .
Pierwszą ciążę zakończyłam z wynikiem +30 kg :(

Gratuluję!.
Również po 10 dniach odstawiłam duphaston bo test był negatywny, 3 dni pozniej już pozytywny i trzeba wtedy kontynuować duphaston. Z infekcją jak najszybciej do lekarza, żeby się nie rozkręciła bo trudno pozniej uleczyć. Dostaniesz nystatyne i po sprawie ;)

Jutro będę dzwonić po lekarzach . Przerażona jestem bo na 13 do lekarza i zobaczę ile załatwię. Dziś termin przewidywanej miesiączki wiec mam nadzieje, zd nie przyjdzie

reklama
Pytam jeszcze raz, bo poprzedni post z moim problemem nie spotkał się z żadnym odzewem :( Czy któraś z Was zmaga się lub zmagała się w ciąży z małopłytkowością?

Do góry