reklama
Aha, to dziwne. Kurcze takie coś jest takie podcinajace skrzydła.. Skoro jest serce to bez przesady, jest przeciez ciąża prawidłowo się kształtująca..
W sumie co im szkodzi[emoji849]
6+4. Pokazywala mi cały plan ciazy. W którym tygodniu wizyty jakie badania są opłacane a jakie mogę prywatnie zrobić i do 8 tygodnia testują krew a od 8 do 12 pierwsze usg. Też się zdziwiłam właśnie bo innej koleżance robił ale to było 4 lata temu, myślałam że się może zmieniło od tego czasu. Ale może zależy od lekarza
To może trafiłaś na jakąś służbistkę, która robi tylko 3 usg w ciąży (jedno na trymestr)[emoji51] bo tak niby mają płacone od kas chorych
Lekarz nigdy nie wystawi karty ciąży jeśli będzie miał podejrzenia ze coś jest nie tak [emoji4] no ale zdarza się wyjątki od reguły ...
U mnie wszystko było ok. Chodzi o wszystkie wyniki krwi żeby móc już wpisać „więcej” w kartę
momtobe_90
Fanka BB :)
uff właśnie dostałam wyniki bety - dzisiaj 1907, w sobotę było 186 co daje przyrost dwudniowy na poziomie 156%.
Teraz to się dopiero uspokoiłam
Teraz to się dopiero uspokoiłam
PatkaWariatka
@Ewelina @ niekiedy zakłada się ciąże mimo tego, ze może nie przetrwać po to by dać mamie nadzieję, by była spokojniejsza.
Karta powinna być założona do 8tc bo z tego co wiem do tego czasu powinno się odbyć wizytę by dostać becikowe.
Karta powinna być założona do 8tc bo z tego co wiem do tego czasu powinno się odbyć wizytę by dostać becikowe.
Melisa28
Becikowe dostaje się jak się ma udokumentowaną opiekę lekarza przed 10 TC. Dodatkowo nie można przekroczyć dochodu netto na członka rodziny 1922 zł@Ewelina @ niekiedy zakłada się ciąże mimo tego, ze może nie przetrwać po to by dać mamie nadzieję, by była spokojniejsza.
Aklime
Jaki wiek?Dziewczyny, byłam na wizycie. Zobacz załącznik 1069123
Margola1986
SuperMoja dzidzia ma 5,17mm o jest to 6t
reklama
Zapata
Moja dzidzia ma 5,17mm o jest to 6t
Super wieści!! ♡