reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ja od zawsze marzyłam o chłopcu i wydaje mi się, że wstrzeliliśmy się akurat w owulację, bo przytulanki były nam nie w głowie w tym cyklu i tylko raz się przytulalismy [emoji6] Wogóle ta ciąża to jakiś cud, całkowicie nie wierzyłam w ten cykl i nie nsatawialam się, a tu niespodzianka [emoji4] Dodatkowo jak wspominałam wcześniej testy owu wychodziły negatywne [emoji38][emoji854][emoji1]

Dzień dobry :).
Katar już prawie minął, za to pojawił się ból gardła. Będę dzisiaj w aptece to może coś mi doradzą.
Ja się powoli idę ogarniać I po 7 wyjeżdżam na lotnisko.

Dziewczyny, a mnoe dzis zastanawia ta moja dzisiejsza wizyta caly czas..
Ten doktorek aparatem wyliczyl na 5+3 ale z moich wyliczeń to nie mozliwe, musi to byc albo 5+6 albo 6+0. Wiec jezelo wychodzi ze te 5+3to znaczy, ze ciaza zle soe rozwija i jest za mala jak na swoj wiek... tylkp czy w 5+3 jest zarodek z bijacym serduszkiem i ma 2mm?
Moze dlatego mi tej karty nie zalozyl...
Nic się nie stresuj. Nie wiesz kiedy doszło do zapłodnienia. Co lekarz to inaczej zakłada kartę. Ja byłam w 6 t 4d serduszko biło, groszek miał 6,6 mm a lekarka powiedziała że kartę założy mi jak przyjdę na następną wizytę za 2tygodnie. Wszystko jest ok.

Dzień dobry :).
Katar już prawie minął, za to pojawił się ból gardła. Będę dzisiaj w aptece to może coś mi doradzą.
Ja się powoli idę ogarniać I po 7 wyjeżdżam na lotnisko.
Wracasz na stałe do PL czy tylko na jakiś czas?
Mi z kalendarza chińskiego wychodzi chłopiec 😊 poprzednio była dziewczynka i się sprawdziło.
Co do apetytow to też mam wzmożony ale schudłam i powiem Wam że ze snem mam problem czego nigdy nie miałam. Normalnie wcale mi się nie chce spać.

reklama
Spokojnej podeozy:) a skąd lecisz? :)
Z Eindhoven
Wracasz na stałe do PL czy tylko na jakiś czas?
Mi z kalendarza chińskiego wychodzi chłopiec [emoji4] poprzednio była dziewczynka i się sprawdziło.
Co do apetytow to też mam wzmożony ale schudłam i powiem Wam że ze snem mam problem czego nigdy nie miałam. Normalnie wcale mi się nie chce spać.
Tylko na tydzień lecę do Polski, o ile dojadę na lotnisko.. Był wypadek na autostradzie o są straszne korki :(

Do góry