reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

My dziś też po usg. I jest nasze bijące ❤ I mąż sobie zobaczył nasz diamencik (na usg bejbik I pęcherzyk zoltkowy wygląda jak pierścionek zaręczynowy 🤩)
Tak my jak i lekarka była wniebowzieta (to miała być nasza 1 wizyta na oddziale lecz. niepodnosci, której nie odwołałam). Zobacz załącznik 1067903
Gratuluje serduszka. A który masz tydzień i jaka duża fasolka

reklama
@Kamkaaa ogromne gratulacje!los lubi płatać nam takie figle :) spokojnych 9 miesięcy

@oleeencja w PL są dostępne syropy dla kobiet w ciazy pre.nalen

@momtobe_90 ja się czuje jakbym była caly czas na kacu :( dziś miałam takie zawroty głowy ze jak wracałam ze sklepu z dziećmi to aż mna zachwiało.

@Zapata jak mnie boli żołądek to kładę się na brzuchu żeby uszedł gaz ;)

@mamasylwia3 faktycznie przyrost jest niewielki. Robiłaś w tym samym lab? Powtórz za 2 dni i porównaj do tego dzisiejszego. Zycze aby beta wystrzelił do góry :)

Dziewczyny ja już po wizycie, serducho jest! Biło pieknie[emoji173]️ trochę jestem w szoku po tej wizycie, ze to się wszystko dzieje na serio :p
Super że 💗 bije. Gratulacje

reklama
Do góry