reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

My dziś też po usg. I jest nasze bijące ❤ I mąż sobie zobaczył nasz diamencik (na usg bejbik I pęcherzyk zoltkowy wygląda jak pierścionek zaręczynowy 🤩)
Tak my jak i lekarka była wniebowzieta (to miała być nasza 1 wizyta na oddziale lecz. niepodnosci, której nie odwołałam). Zobacz załącznik 1067903
Gratuluje serduszka. A który masz tydzień i jaka duża fasolka

reklama
@Kamkaaa ogromne gratulacje!los lubi płatać nam takie figle :) spokojnych 9 miesięcy

@oleeencja w PL są dostępne syropy dla kobiet w ciazy pre.nalen

@momtobe_90 ja się czuje jakbym była caly czas na kacu :( dziś miałam takie zawroty głowy ze jak wracałam ze sklepu z dziećmi to aż mna zachwiało.

@Zapata jak mnie boli żołądek to kładę się na brzuchu żeby uszedł gaz ;)

@mamasylwia3 faktycznie przyrost jest niewielki. Robiłaś w tym samym lab? Powtórz za 2 dni i porównaj do tego dzisiejszego. Zycze aby beta wystrzelił do góry :)

Dziewczyny ja już po wizycie, serducho jest! Biło pieknie[emoji173]️ trochę jestem w szoku po tej wizycie, ze to się wszystko dzieje na serio :p
Super że 💗 bije. Gratulacje

reklama
Do góry