Dziewczyny gratuluję Wam i życzę zdrowka Z całych sił chciałabym do Was dołączyć , póki co na razie czekam na @ Powodzenia )
Trzymam kciuki! ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny gratuluję Wam i życzę zdrowka Z całych sił chciałabym do Was dołączyć , póki co na razie czekam na @ Powodzenia )
Tez czekam na @ , zajrzalam na chwile tutaj z ciekawosci, ze @Patupatu udalo sie po takich dlugich starniach zajsc w ciąże bez szczegolowych badan I przed pojsciem do kliniki, zaciekawilo mnie to ale czuje , ze nie bedzie mi dane zostac tu [emoji20]Dziewczyny gratuluję Wam i życzę zdrowka Z całych sił chciałabym do Was dołączyć , póki co na razie czekam na @ Powodzenia )
Tez czekam na @ , zajrzalam na chwile tutaj z ciekawosci, ze @Patupatu udalo sie po takich dlugich starniach zajsc w ciąże bez szczegolowych badan I przed pojsciem do kliniki, zaciekawilo mnie to ale czuje , ze nie bedzie mi dane zostac tu [emoji20]
Dlatego siedzę cicho [emoji87][emoji87]
Tez życzę Wszystkim przyszłym mamusiom zdrowych i nudnych ciąż [emoji4][emoji4][emoji847]
Dziękuję [emoji4] poniedziałek /wtorek powinna być [emoji51][emoji51]To trzymam kciuki! A kiedy termin @?
Dziękuję [emoji4] poniedziałek / wtorek powinna być [emoji51][emoji51]To trzymam kciuki! A kiedy termin @?
Dziękuję [emoji4] poniedziałek /wtorek powinna być [emoji51][emoji51]
Sie okaże czy przyjdzie czy nie nie [emoji848][emoji87] Nie planuje testować, chyba ze sie spóźni klika dni to wtedy tak...Oby nie przyszła kiedy planujesz testować?