reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry ,ja już po becie. Wyniki po południu. Ale coś zle przeczucia mam. Na dodatek od rana brzuch pobolewa tak niby delikatnie ale jak na @ choćby. 🥺

@Clo ja jestem mistrzynią nadziei, wiec jeszcze bym ja miała [emoji4] skoro miałaś czekać do 30.12 to jeszcze jest chwila [emoji4]

@natson4991 to w sumie fajnie, ze będziesz monitorowana od samego początku, jednak daje to duży komfort psychiczny [emoji4]

@lenka_8989 trzymam kciuki, dawaj znać. Pamiętaj ze ból jak na @ może być jeszcze jakiś czas także nie przesadza to o niczym.
Ja chyba na bete druga pójdę jutro, będę musiała kawałek podjechać do laboratorium ale już chce mieć to za sobą i mam nadzieje ze przyrost będzie Ok.

U mnie mycie zębów z rana zaczyna być problematyczne. Wszystko mi podchodzi do góry. Miałam to samo w 2 ostatnich ciążach :(

Ostatnia edycja:
Jak jest z Waszymi piersiami ? Bo mnie dość bolały i w środę jak wyszły dwie kreski to były na prawdę duże i takie pełne. Natomiast dziś są jak po okresie, już nie bolą. Ostatnio jak tak było to źle się to skończyło 🥺😔

@lenka_8989 mnie piersi nie bolą jeszcze wcale 🤷
Brzuch bolał kilka dni jakbym miała zaraz dostać okres 🙂 Właściwie byłam pewna, że go lada moment dostanę. I nie dostałam ☺️

@lenka_8989 mnie piersi nie bolą jeszcze wcale 🤷
Brzuch bolał kilka dni jakbym miała zaraz dostać okres 🙂 Właściwie byłam pewna, że go lada moment dostanę. I nie dostałam ☺
Ja wiem,że może panikuje i każda z nas ma inne objawy. Ale martwi mnie że bolały i tak z dnia na dzień przestały. Oczywiście już od 2 dni marudzę że na pewno znowu się nie uda i beta nie wzrasta 😭

Ja wiem,że może panikuje i każda z nas ma inne objawy. Ale martwi mnie że bolały i tak z dnia na dzień przestały. Oczywiście już od 2 dni marudzę że na pewno znowu się nie uda i beta nie wzrasta [emoji24]

To o niczym nie świadczy, mnie bolały jeden dzień, potem przestały, dziś znowu pobolewają. Poczekaj na wynik bety, progesteron też robiłaś?

reklama
Do góry