reklama
natson4991
Zaciekawiona BB
Ja idę już we wtorek ale to dlatego ze za mną ciaza pozamaciczna i dlatego muszę się zgłosić do lekarza jak najwcześniejGratuluję wszystkim
Na kiedy planujecie pierwszą wizytę u ginekologa?
U
użytkownik 193
Gość
Dzień dobry ,ja już po becie. Wyniki po południu. Ale coś zle przeczucia mam. Na dodatek od rana brzuch pobolewa tak niby delikatnie ale jak na @ choćby.
U
użytkownik 193
Gość
Ja w listopadzie odstawiłam 25dc bo beta była 0 i za 4 dni dostałam. Możesz zrobić bete i będziesz mieć jasneJuz 8 dzień bez duphaston mialo byc
Preggers
Fanka BB :)
@Clo ja jestem mistrzynią nadziei, wiec jeszcze bym ja miała [emoji4] skoro miałaś czekać do 30.12 to jeszcze jest chwila [emoji4]
@natson4991 to w sumie fajnie, ze będziesz monitorowana od samego początku, jednak daje to duży komfort psychiczny [emoji4]
@lenka_8989 trzymam kciuki, dawaj znać. Pamiętaj ze ból jak na @ może być jeszcze jakiś czas także nie przesadza to o niczym.
Ja chyba na bete druga pójdę jutro, będę musiała kawałek podjechać do laboratorium ale już chce mieć to za sobą i mam nadzieje ze przyrost będzie Ok.
U mnie mycie zębów z rana zaczyna być problematyczne. Wszystko mi podchodzi do góry. Miałam to samo w 2 ostatnich ciążach
@natson4991 to w sumie fajnie, ze będziesz monitorowana od samego początku, jednak daje to duży komfort psychiczny [emoji4]
@lenka_8989 trzymam kciuki, dawaj znać. Pamiętaj ze ból jak na @ może być jeszcze jakiś czas także nie przesadza to o niczym.
Ja chyba na bete druga pójdę jutro, będę musiała kawałek podjechać do laboratorium ale już chce mieć to za sobą i mam nadzieje ze przyrost będzie Ok.
U mnie mycie zębów z rana zaczyna być problematyczne. Wszystko mi podchodzi do góry. Miałam to samo w 2 ostatnich ciążach
Ostatnia edycja:
U
użytkownik 193
Gość
Jak jest z Waszymi piersiami ? Bo mnie dość bolały i w środę jak wyszły dwie kreski to były na prawdę duże i takie pełne. Natomiast dziś są jak po okresie, już nie bolą. Ostatnio jak tak było to źle się to skończyło
an.eta
Fanka BB :)
@lenka_8989 mnie piersi nie bolą jeszcze wcale
Brzuch bolał kilka dni jakbym miała zaraz dostać okres Właściwie byłam pewna, że go lada moment dostanę. I nie dostałam
Brzuch bolał kilka dni jakbym miała zaraz dostać okres Właściwie byłam pewna, że go lada moment dostanę. I nie dostałam
U
użytkownik 193
Gość
Ja wiem,że może panikuje i każda z nas ma inne objawy. Ale martwi mnie że bolały i tak z dnia na dzień przestały. Oczywiście już od 2 dni marudzę że na pewno znowu się nie uda i beta nie wzrasta@lenka_8989 mnie piersi nie bolą jeszcze wcale
Brzuch bolał kilka dni jakbym miała zaraz dostać okres Właściwie byłam pewna, że go lada moment dostanę. I nie dostałam ☺
Ja wiem,że może panikuje i każda z nas ma inne objawy. Ale martwi mnie że bolały i tak z dnia na dzień przestały. Oczywiście już od 2 dni marudzę że na pewno znowu się nie uda i beta nie wzrasta [emoji24]
To o niczym nie świadczy, mnie bolały jeden dzień, potem przestały, dziś znowu pobolewają. Poczekaj na wynik bety, progesteron też robiłaś?
reklama
U
użytkownik 193
Gość
Nie właśnie wyleciało mi z głowy. Ale biorę dupha. Od 16dc . I luteine.To o niczym nie świadczy, mnie bolały jeden dzień, potem przestały, dziś znowu pobolewają. Poczekaj na wynik bety, progesteron też robiłaś?