reklama
Mój mąż wychodzi rano o 6.30, a wraca o 17.30. Pomaga mi przy małym, przejmuje go jak wraca. A ja wtedy choćby idę na dlugi prysznic albo poleżeć w wannie. Choć wiadomo jak to w mieszkaniu, nie da się nie slyszeć płaczu dziecka, gdziekolwiek bym poszła. W nocy też wstaje, jak mały bardzo płacze. Bo jak jest spokojny,to ja ogarniam go sama.Luiska a o której mąż wraca z pracy? Pomaga Ci przy małym żebyś mogła się zregenerować? ale się meczy biedaczek
Mój też się usmiecha szczegolnie, jak się go po policzkach albo bródce głaszcze
Jeszcze niedawno pisałaś, że Twoja mała się nie usmiecha, a tu proszę
Beata0192
Fanka BB :)
U nas noc względnie. Od 5 jestem na nogach bo prężyła się i popłakiwała przy bąkach, o 6:15 karmienie i na rączki i tak zeszło mi nie wiem kiedy do 9. Daliśmy znowu czopek, ulga na chwile po kupce.
W nocy miałam zdezo, obudził mnie placZ małej dobiegający z sypialni gdy ja leżałam na kanapie w salonie. Skąd ja tam się wzięłam zmęczenie level hard.
Jedziemy na 16 do alergologa po stwierdzenie alergii na białka mleka krowiego, żeby za te małe puszki bebilonu pepti nie płacić 34zl tylko 8..
Wizyta prawie 100 km od domu i prywatnie bo bliżej i na NFZ to może po pandemii a puszka mleka idzie nam w niecałe 2 dni. Ciekawe czy wymyślą mi coś nowego
W nocy miałam zdezo, obudził mnie placZ małej dobiegający z sypialni gdy ja leżałam na kanapie w salonie. Skąd ja tam się wzięłam zmęczenie level hard.
Jedziemy na 16 do alergologa po stwierdzenie alergii na białka mleka krowiego, żeby za te małe puszki bebilonu pepti nie płacić 34zl tylko 8..
Wizyta prawie 100 km od domu i prywatnie bo bliżej i na NFZ to może po pandemii a puszka mleka idzie nam w niecałe 2 dni. Ciekawe czy wymyślą mi coś nowego
Beata daj znać po wizycie, napisz co mówił lekarz
Jak Wam mija dzień Dziewczyny? Bobasy dają w kość?
Mój dziś mniej płacze niż wczoraj, ale za to też trochę mniej je a więcej drzemie mi na rękach oczywiście. Wystawia język, więc daję mu jeść, a on po kilku łykach się wścieka, wrzeszczy, to daję mu smoka i przytulam, a on zasypia nie kumam go czasem. Może to być kolejny skok rozwojowy miedzy 7 a 8tyg ?
Mój dziś mniej płacze niż wczoraj, ale za to też trochę mniej je a więcej drzemie mi na rękach oczywiście. Wystawia język, więc daję mu jeść, a on po kilku łykach się wścieka, wrzeszczy, to daję mu smoka i przytulam, a on zasypia nie kumam go czasem. Może to być kolejny skok rozwojowy miedzy 7 a 8tyg ?
Gunka
Super ze u was ciszej u nas jednym slowem meksyk Boze ale mi sie dziecko trafiło. Teraz po calym dniu go utyrlałam, padam z nóg.Beata daj znać po wizycie, napisz co mówił lekarz
Beata0192
Beata daj znać po wizycie, napisz co mówił lekarz
Czy nasze dzieci mają jakąś synchronizację? U nas podobnie, zje trochę płacz, smoczek, śpi. I mniej zjadła dzisiaj niż wczoraj i przedwczoraj.
U lekarza, heh, przyszliśmy, powiedziałam że potrzebuję zaświadczenie o alergii na białko mleka krowiego i receptę na mleko Bebilon pepti wystawił i 150zl się należy. Ja chyba żyje zbyt wysoko w swerze marzeń że lekarz może zaangażowany..
Znajomi mówili że po zaświadczeniu płacili za to mleko jakoś 8zl/puszka. Jakie było moje zdziwienie gdy zapłaciliśmy jedynie 30% taniej czyli 18zl / puszka 400g. No ale zawsze to taniej.
Gunka
Jakas epidemia. Moj tez ostatnio mniej je z czego akurat sie cieszę. Bo raczej mu nie zaszkodzi jak zje mniej niz 1100ml na dobę spi trzecia godzine a wedlug moich obliczen powinien jesc godzine temu chyba zaspalCzy nasze dzieci mają jakąś synchronizację? U nas podobnie, zje trochę płacz, smoczek, śpi. I mniej zjadła dzisiaj niż wczoraj i przedwczoraj.
U lekarza, heh, przyszliśmy, powiedziałam że potrzebuję zaświadczenie o alergii na białko mleka krowiego i receptę na mleko Bebilon pepti wystawił i 150zl się należy. Ja chyba żyje zbyt wysoko w swerze marzeń że lekarz może zaangażowany..
Znajomi mówili że po zaświadczeniu płacili za to mleko jakoś 8zl/puszka. Jakie było moje zdziwienie gdy zapłaciliśmy jedynie 30% taniej czyli 18zl / puszka 400g. No ale zawsze to taniej.
reklama