reklama
Mama_chlopakow
Fanka BB :)
O matko szybkiego powrotu do zdrówka dla małego a jakie miał objawy??My wyladowalismy w szpitalu mały ma zapalenie pluc
Gunka
Był ospaly nie chciał jesc stan podgoraczkowy i biegunkaO matko szybkiego powrotu do zdrówka dla małego a jakie miał objawy??
Sylvia_88
Dużo zdrówka dla Maluszka I skąd to się przyplątało... Sama boję się nawet zwykłego przeziębienia u takiego niemowlaka, że objawy przeocze, nie zauwaze, ze cos dzieje się...My wyladowalismy w szpitalu mały ma zapalenie pluc
Qmika
Dużo zdrowia dla Małego .. biedactwo. Człowiek chucha, dmucha, chce jak najlepiej a i tak się coś przyczepiMy wyladowalismy w szpitalu mały ma zapalenie pluc
Sopek
Moderator
Beata ale Ci rośnie córka, po prostu będzie z tych większych dzieci moja jest z tego samego dnia a wazy 3600g ale miała dużo niższy start niż Twoja mojej koleżanki syn na pół roku ważył - uwaga 13kg! Robili mu badania hormonalne, na cukrzyce itd itp i zdrowy po prostu wielki a był tylko na cycku! I dalej jest wielki jak na swój wiek, zdecydowanie większy od rówieśników
Mama_chlopakow
Mi chyba kończy się pokarm mały wisi na cycku potem zaczyna się kręcić i płakać w nieboglosy i przystawiam go do drugiej piersi i na chwile spokój a potem to samo szkoda bo chciałam chociaż pół roku karmić
Beata mój starszy też był i jest glodomorkiem, ma 2,5 roku a waży 20kg, więcej niż jego kuzyn który chodzi do przedszkola. Ja uważam że lepiej dać dziecku więcej jeść niż potem męczyć się z głodnym dzieckiem. Ja na początku ze starszym pilnowałam żeby jadł tyle ml ile na pudełku piszą z zegarkiem w ręku co trzy godziny a mój młody się tak darł z głodu że rady nie dawałam i poszłam po rozum do głowy i dawałam ile chciał.
Luiska i jak tam u was?? Coś się poprawiło??
Beata mój starszy też był i jest glodomorkiem, ma 2,5 roku a waży 20kg, więcej niż jego kuzyn który chodzi do przedszkola. Ja uważam że lepiej dać dziecku więcej jeść niż potem męczyć się z głodnym dzieckiem. Ja na początku ze starszym pilnowałam żeby jadł tyle ml ile na pudełku piszą z zegarkiem w ręku co trzy godziny a mój młody się tak darł z głodu że rady nie dawałam i poszłam po rozum do głowy i dawałam ile chciał.
reklama
Gunka
A unie wlasnie lekarz sierdzil że mój mały jest przearty i przez to te problemy. Zrobili mu usg i stwierdzili że jelita rozepchane. I że za dużo przybral i ma mniej jescMi chyba kończy się pokarm mały wisi na cycku potem zaczyna się kręcić i płakać w nieboglosy i przystawiam go do drugiej piersi i na chwile spokój a potem to samo szkoda bo chciałam chociaż pół roku karmić