reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Lenka a czy przy pozamacicznej beta by słabiej nie wzrastała? Ale poradę dostałaś, to może być wszystko.... Koniecznie skontaktuj się ze swoim lekarzem, nie wiem może dziś gdzieś w jakimś szpitalu przyjmuje i będziesz mogła do niego podjechać. Jak krwawienie dalej masz? Boli Cię przy tym brzuch?
Nie nic nie boli. A teraz mam brudzenie

reklama
Dziewczyny czy pijecie kawę czy odstawiacie na czas ciąży?

Ja na początku piłam rano jedną kawę z ekspresu, ale ostatnio nie mam w ogóle na nią ochoty więc nie piję. Czytałam, że jeśli nie ma się nadciśnienia można pić maksymalnie 2-3 filiżanki dziennie.

Mam dość. Na usg ciąży w macicy brak. Niby lewy jajnik większy i straszył ciąża pozamaciczna z racji że jestem trudnym przypadkiem. Potem gadał że może to być wszystko. Ja się załamie!!! O 10napisze do mojego lekarza co mam robić.

Ehh czyli tak naprawdę niczego się nie dowiedziałaś:(

I ja witam się z wami.
Od jakiegoś czasu was podczytywałam, ale bałam się odezwać żeby nie zapeszyć. Dziś 6t4d, zobaczyliśmy serduszko :-)
To nasze 3 podejście do IVF, za pierwszym razem poronienie, za drugim nieudana próba, no i do 3 razy sztuka jak to się mówi :-)
Staraliśmy się ponad 3 lata. Przeszliśmy wiele, żeby być w tym miejscu, mam nadzieję, że wytrzymam z wami do września :-)

Lenka, jesteś w domu czy w szpitalu? Warto skonsultować to z innym lekarzem, mam nadzieję, ze szybko dostaniesz odpowiedź od swojego lekarza. współczuję stresu, tulę mocno i trzymam kciuki za pozytywne zakończenie

I ja witam się z wami.
Od jakiegoś czasu was podczytywałam, ale bałam się odezwać żeby nie zapeszyć. Dziś 6t4d, zobaczyliśmy serduszko :-)
To nasze 3 podejście do IVF, za pierwszym razem poronienie, za drugim nieudana próba, no i do 3 razy sztuka jak to się mówi :-)
Staraliśmy się ponad 3 lata. Przeszliśmy wiele, żeby być w tym miejscu, mam nadzieję, że wytrzymam z wami do września :-)

Wspaniałe, że nareszcie Wam się udało! Na kiedy masz termin?

Wspaniałe, że nareszcie Wam się udało! Na kiedy masz termin?
Dziękuję ;-*
Ciąża starsza niż z OM, termin na 26 sierpnia ale to was podczytywałam i nastawiłam się na wrzesień, więc niech tak będzie ;-) wydaje mi się, że moja aplikacja też źle wyliczała tp

Wiem, że to co za chwilę napiszę wyda się dosyć głupie ale czy może macie jakiś sposób na strach przed igłą, pobraniem krwi itp? Czeka mnie sporo tego a boję się jak małe dziecko.

reklama
Do góry