reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Dziewczyny jak wy śpicie ? Mam
Coraz większy problem z tym ze nie kontrolując pozycji w nocy leżę bokiem częściowo na brzuchu i boli mnie potem brzuch mam taki ścisk a dwa nie mogę spać bo się denerwuje ze ucisne za bardzo brzuch i wydarzy się coś złego :/
Masz poduszkę ciążowa? Może ułatwiłaby sprawę spania ☺️

Ja zazwyczaj zasypiam na boku. Czasem tak śpię całą noc, ale też zdarza się, że budzę się leżąc na plecach. Tak mi też wygodnie. Kiedyś tylko na brzuchu spałam. W tej poduszce na szczęście nie umiem się obrócić na brzuch 😋

reklama
hej dziewczyny. czy jest jakiś związek pomiędzy na przykład cukrzycą a tarczycą lub innymi chorobami występującymi w trakcie ciąży? chodzi mi o to czy jeśli jedno rośnie to drugie spada? są jakieś zależności?

Dziewczyny jak wy śpicie ? Mam
Coraz większy problem z tym ze nie kontrolując pozycji w nocy leżę bokiem częściowo na brzuchu i boli mnie potem brzuch mam taki ścisk a dwa nie mogę spać bo się denerwuje ze ucisne za bardzo brzuch i wydarzy się coś złego :/
Ja zasypiam na lewym, w nocy przekrecam się na prawy ale potem z powrotem na lewy i budzę się na lewym :D
Nie denerwuj się tylko jak czujesz ze uciskasz, zmieniaj pozycje. Może faktycznie poduszka ciążowa by pomogła? ☺️

Cześć, dziewczyny czy zdążają wam się może jakieś pobolewania w podbrzuszu, uczucie ciągnięcia, pełności? Nie wiem jak to sprecyzować?

Miala z was może któraś też problemy związane z plamieniami i jakie np były tego powody?

reklama
Cześć, dziewczyny czy zdążają wam się może jakieś pobolewania w podbrzuszu, uczucie ciągnięcia, pełności? Nie wiem jak to sprecyzować?

Miala z was może któraś też problemy związane z plamieniami i jakie np były tego powody?
Ja mialam plamienia, w 7 tygodniu trafiłam nawet z krwawieniem do szpitala w nocy, okazało się dopiero na prenatalnych ze jest niewielki krwiak, i to on był przyczyna, przyjmowałam duphaston o wszystko się uspokoiło.

Do góry