reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Dziewczyny jak wy śpicie ? Mam
Coraz większy problem z tym ze nie kontrolując pozycji w nocy leżę bokiem częściowo na brzuchu i boli mnie potem brzuch mam taki ścisk a dwa nie mogę spać bo się denerwuje ze ucisne za bardzo brzuch i wydarzy się coś złego :/
Masz poduszkę ciążowa? Może ułatwiłaby sprawę spania ☺️

Ja zazwyczaj zasypiam na boku. Czasem tak śpię całą noc, ale też zdarza się, że budzę się leżąc na plecach. Tak mi też wygodnie. Kiedyś tylko na brzuchu spałam. W tej poduszce na szczęście nie umiem się obrócić na brzuch 😋

reklama
hej dziewczyny. czy jest jakiś związek pomiędzy na przykład cukrzycą a tarczycą lub innymi chorobami występującymi w trakcie ciąży? chodzi mi o to czy jeśli jedno rośnie to drugie spada? są jakieś zależności?

Dziewczyny jak wy śpicie ? Mam
Coraz większy problem z tym ze nie kontrolując pozycji w nocy leżę bokiem częściowo na brzuchu i boli mnie potem brzuch mam taki ścisk a dwa nie mogę spać bo się denerwuje ze ucisne za bardzo brzuch i wydarzy się coś złego :/
Ja zasypiam na lewym, w nocy przekrecam się na prawy ale potem z powrotem na lewy i budzę się na lewym :D
Nie denerwuj się tylko jak czujesz ze uciskasz, zmieniaj pozycje. Może faktycznie poduszka ciążowa by pomogła? ☺️

Cześć, dziewczyny czy zdążają wam się może jakieś pobolewania w podbrzuszu, uczucie ciągnięcia, pełności? Nie wiem jak to sprecyzować?

Miala z was może któraś też problemy związane z plamieniami i jakie np były tego powody?

reklama
Cześć, dziewczyny czy zdążają wam się może jakieś pobolewania w podbrzuszu, uczucie ciągnięcia, pełności? Nie wiem jak to sprecyzować?

Miala z was może któraś też problemy związane z plamieniami i jakie np były tego powody?
Ja mialam plamienia, w 7 tygodniu trafiłam nawet z krwawieniem do szpitala w nocy, okazało się dopiero na prenatalnych ze jest niewielki krwiak, i to on był przyczyna, przyjmowałam duphaston o wszystko się uspokoiło.

Do góry