Aklime
Fanka BB :)
Ja dzień do tylu, bo 8+6Idziemy łeb w łeb u mnie dziś 9+0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzień do tylu, bo 8+6Idziemy łeb w łeb u mnie dziś 9+0
Prawie tak samo jak u mnie! ciutek większy bo 4mm ale idą łobuzy łeb w łebDziewczyny, ja też już po usg, jest pęcherzyk i echo zarodka 2,5 mm, maleństwo jeszcze. Na serduszko muszę jeszcze poczekać. Według OM to 6+2 a według usg 5+6.
Cieszę się nawet z malutkiego zarodka
Ja przytyłam kilo... a to dopiero 6tc. Noo ale nie miałam prawie wcale mdłości... a apetyt mi dopisuje słodycze wchodzą bardzo ochoczo i sok pomarańczowy lub marchewkowy mogłabym pić hektolitramiNadrabiam Was, jeszcze czytam...
Ale mam pytanie w międzyczasie - czy przytyłyście czy schudłyście od początku ciąży?
Ja na samym początku jeszcze przed testem i tak do ok 7 tygodnia miałam apetyt, a po ostatnim tygodniu z mdlosciami i brakiem apetytu widzę, że waga ok -1,5 kg :/ Martwić się? Nie chcę zaszkodzić...
Ja w 8+2 też miałam 1,8 cmTo bardzo duży jam na 7 tydzien u mnie 1.8 w 8t2d
Wcale się nie dziwię. To musiał być szok. Ale i podwójne szczęścieJa również gratuluje wszystkim mamusią ja mam wizyte w poniedziałek pewnie będę mieć częściej wizyty z powodu ciazy mnogiej zobaczymy ile dzieciaczki urosły.
Ja ona ostatniej wizycie bylam w takim szoku,że o nic lekarza nie zapytałam. Czy dzieciaki jednojajowe czy dwu, jaki termin porodu no po prostu nic
Dziewczyny, ja też już po usg, jest pęcherzyk i echo zarodka 2,5 mm, maleństwo jeszcze. Na serduszko muszę jeszcze poczekać. Według OM to 6+2 a według usg 5+6.
Cieszę się nawet z malutkiego zarodka [emoji4]
oj tak bliźniaki to duże wyzwanie, ale kto da rade jak nie my MAMYWcale się nie dziwię. To musiał być szok. Ale i podwójne szczęście
Ja mam brata bliźniaka i wychowywanie się razem jest super! No...może pod koniec podstawówki i w gimnazjum mieliśmy mały kryzys Bo ileż czasu można spędzać razem... Ale do tego jeszcze daleko
Cześć. Jestem nowa. 9 tydz. Termin 4.09 - 7.09. Powiedzcie mi co sądzicie o badania prenatalnych, robicie?
Oczywiście, to najważniejsze badanie w ciazy .Cześć. Jestem nowa. 9 tydz. Termin 4.09 - 7.09. Powiedzcie mi co sądzicie o badania prenatalnych, robicie?