olaaa7
Fanka BB :)
Mój miał na wizycie 1,42 cm z om 8+4 a wg usg 7+5. Nie pęcherzyk, zarodek.Dziewczyny ale to mówicie o pęcherzyku?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój miał na wizycie 1,42 cm z om 8+4 a wg usg 7+5. Nie pęcherzyk, zarodek.Dziewczyny ale to mówicie o pęcherzyku?
Moja miała w 6+4 - 8,8 mm. A w 8+2 już 1,8 cm Rosną jak na drożdżachMoja kropka miala niewiele ponad dwa 17/01 a 28/01 miala juz 15.6 [emoji16] rosnie bardzo szybko wszystko teraz !
Ciekawe ile będzie miała moja jutro po tych 33 godzinachMoja miała w 6+4 - 8,8 mm. A w 8+2 już 1,8 cm ❤ Rosną jak na drożdżach
Jesteśmy z tobą. Twój organizm potrzebuje odpoczynku. Wszystko będzie dobrzeHej dziewczyny, ja się witam że szpitala, wylądowałam tu rano z krwawieniem, ciąża zagrożona, niestety tu zostaje nie wiadomo ile.. starałam się myśleć bardzo pozytywnie a tu taki psikus..
@w_karolcia co z tego że prawie 9mm jak USG tak słabe że ja nic tam nie widzę ;p mam nadzieję że jutro wszystko zobaczę i usłyszę serduszko, teraz wiem tylko że jest ok i bije ale nawet nie wiem jak często
Hej dziewczyny, ja się witam że szpitala, wylądowałam tu rano z krwawieniem, ciąża zagrożona, niestety tu zostaje nie wiadomo ile.. [emoji20] starałam się myśleć bardzo pozytywnie a tu taki psikus..
Ja nawet dokladnie nie wiem, kiedy co bedzie widac na usg.. nigdy sie tym za bardzo nie "zajmowalam".A po jakim czasie w pecherzyku widać zarodek? Przy 4mm już powinno być widać Waszym zdaniem?
Blanca, nie stresuj sie! Ja miałam w sobotę pęcherzyk niecałe 4mm, bez zarodka, lekarka powiedziała że jest wszystko dobrze. Nie ma co liczyć, dodawać, porównywać do przesady, pamiętaj że każdy organizm jest inny, każda ciąża jest inna, każde dziecko też, nie zawsze jest przecież tak, że magiczna granica iluś tam milimetrów i już MUSI BYC. Żywe organizmy mają to do siebie że potrafią zaskoczyć... Głowa do góry!A po jakim czasie w pecherzyku widać zarodek? Przy 4mm już powinno być widać Waszym zdaniem?