Blanca86
Fanka BB :)
Ponoć dobry lekarz, ale sprzęt był przedpotopowy bo to szpitalowyCzy to jest dobry lekarz i ma dobry sprzęt? Będzie dobrze! Kochana trzymamy za Ciebie kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponoć dobry lekarz, ale sprzęt był przedpotopowy bo to szpitalowyCzy to jest dobry lekarz i ma dobry sprzęt? Będzie dobrze! Kochana trzymamy za Ciebie kciuki!
Ja też w pracy walczę żeby nie zasnąć, wracam do domu i padam jak kawka. Dzisiaj jeszcze nudności, rano zaczęłam wymiotować więc podejrzewam że teraz to się zacznie. Byle jakoś dotrwać do wtorku, bo na razie nie chce nikomu mówić!Część dziewczyny, to jest jakiś kosmos jak mi się spać ciągle chce, mam pracę biurowa i tak walczę ze sobą żeby nie zasnąć...oby przeszło jak najszybciej bo czuję się bardzo bezproduktywnym pracownikiem;/ tak bym chciała już być po wizycie i wiedzieć że wszystko jest ok...ale cóż do środy muszę wytrzymać. W dodatku mąż w delegacji a córka niestety nie daje pospać po pracy
Miłego dnia!
Wszystko jasne, właśnie tak cały czas myślałam.Jeśli Twoje pierwsze dziecko ma Twoja grupę krwi to nie wytwarzalas przeciwcial. Przy pierwszej ciąży nie ma zagrożenia, czy dziecko będzie miało Twoja grupę krwi czy grupę krwi męża, jeśli miałoby grupę krwi meza to w drugiej ciąży trzeba uważać, bo jeśli znowu będzie miało grupę krwi męża to wtedy trzeba interweniowac farmakologicznie, ponieważ wtedy są wytwarzane przeciwciala niebezpieczne dla dziecka. Ale w Twoim przypadku nie masz się czym martwić. Ciężko mi to prościej wytłumaczyć, Twój lekarz na pewno wszystko Ci powie
Na razie jeszcze nic nie jest przesądzone, zwłaszcza ze starym sprzętem - przecież to jest kwestia milimetrów... Nie trać nadziei!!Ponoć dobry lekarz, ale sprzęt był przedpotopowy bo to szpitalowy
Pewnie że niesamowiteMomtoBe Wszystkie cieszymy się z Tobą. To musi być chyba coś niesamowitego usłyszeć serduszko <3
Moja kropka miala niewiele ponad dwa 17/01 a 28/01 miala juz 15.6 [emoji16] rosnie bardzo szybko wszystko teraz !Super kochana!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ale już duża! Moja ma zaledwie 2 mm
Dziewczyny ale to mówicie o pęcherzyku?Moja kropka miala niewiele ponad dwa 17/01 a 28/01 miala juz 15.6 [emoji16] rosnie bardzo szybko wszystko teraz !
Dziękuję wam, słyszałam serduszko więc trochę mnie to uspokoiło ale stres i takk jest