reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny trochę krwi jest, ale nie żywo tylko brązowa mówił żeby się nie martwić dał mi chorobowe z tego powodu u lepiej dmuchać na zimne. Nie wiem co napisać szefowej... No dziewczyny! 5 tydzień 3 dzień. Serduszko bije już!!!
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
️ dziś widziałam. Bije 158 wiec mówił, ze jest dobrze i powyżej 105 jest dobrze. Wizyta za 3 tygodnie. Duphaston brać i luteinę. No i trochę przerażona jestem ta krwią ale musi być dobrze!!!
Cudownie! ❤ Będzie dobrze. Dużo odpoczywaj!

Ja dziś nic nie umiem zjeść. Od razu wszystko ląduje w toalecie...🤦 Milusio 😋

Też chętna jestem na prywatny wątek 😁

Też chcę być na liście :)
Powiem Wam jak to robiłam u nas na sierpniówkach 2017 bo jestem tam moderatorką. Zrobiłyśmy listę dziewczyn które się udzielają i chcą mieć dostęp do wątku zamkniętego. A później raz na jakiś czas sprawdzałam kto się udziela a kto nie i robiłam czystki

Też chcę być na liście :)
Powiem Wam jak to robiłam u nas na sierpniówkach 2017 bo jestem tam moderatorką. Zrobiłyśmy listę dziewczyn które się udzielają i chcą mieć dostęp do wątku zamkniętego. A później raz na jakiś czas sprawdzałam kto się udziela a kto nie i robiłam czystki
Czyli nam tez mozesz taki watek zrobic?:)

@Aklime wątek zamknięty może założyć tylko administratorka. Ale to wystarczy do niej napisać, że chcemy taki wątek plus wysłać listę osób które mają mieć do niego dostęp. Ona powinna to w ciągu max kilku dni ogarnąć nam :)

reklama
Do góry