reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny trochę krwi jest, ale nie żywo tylko brązowa mówił żeby się nie martwić dał mi chorobowe z tego powodu u lepiej dmuchać na zimne. Nie wiem co napisać szefowej... No dziewczyny! 5 tydzień 3 dzień. Serduszko bije już!!!
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
️ dziś widziałam. Bije 158 wiec mówił, ze jest dobrze i powyżej 105 jest dobrze. Wizyta za 3 tygodnie. Duphaston brać i luteinę. No i trochę przerażona jestem ta krwią ale musi być dobrze!!!
Cudownie! ❤ Będzie dobrze. Dużo odpoczywaj!

Ja dziś nic nie umiem zjeść. Od razu wszystko ląduje w toalecie...🤦 Milusio 😋

Też chętna jestem na prywatny wątek 😁

Też chcę być na liście :)
Powiem Wam jak to robiłam u nas na sierpniówkach 2017 bo jestem tam moderatorką. Zrobiłyśmy listę dziewczyn które się udzielają i chcą mieć dostęp do wątku zamkniętego. A później raz na jakiś czas sprawdzałam kto się udziela a kto nie i robiłam czystki

Też chcę być na liście :)
Powiem Wam jak to robiłam u nas na sierpniówkach 2017 bo jestem tam moderatorką. Zrobiłyśmy listę dziewczyn które się udzielają i chcą mieć dostęp do wątku zamkniętego. A później raz na jakiś czas sprawdzałam kto się udziela a kto nie i robiłam czystki
Czyli nam tez mozesz taki watek zrobic?:)

@Aklime wątek zamknięty może założyć tylko administratorka. Ale to wystarczy do niej napisać, że chcemy taki wątek plus wysłać listę osób które mają mieć do niego dostęp. Ona powinna to w ciągu max kilku dni ogarnąć nam :)

reklama
Do góry