reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ja też dziś 7+3.
I od rana wymiotowałam już cztery razy.
Dzień się dopiero zaczął, a ja się już czuję padnięta 🤦

Ja też dziś 7+3.
I od rana wymiotowałam już cztery razy.
Dzień się dopiero zaczął, a ja się już czuję padnięta 🤦
Ja tylko mdłości bez wymiotów, ale już od ponad tygodnia się to ciągnie...
Ale jak to mój mąż mówi: całe szczęście że wszystko w porządku a mdłości to rzecz którą musisz przetrwać. Więc z takim nastawieniem codziennie wstaję i próbuje coś ze sobą zrobić 🙂

Obawiam się że będzie gorzej. Dla mnie prysznic to udręka. U mnie dziś 7+3 I od poniedziałku miseczka D zamiast C. 🙈Też nie chce żeby dalej rosły bo mi kręgosłup pęknie 😭
Mi w ciągu tygodnia miseczka skoczyła z B na D, dobrze że miałam staniki z poprzedniej ciąży. Piersi bolą okropnie, szczególnie w nocy.

Nad rodzajem porodu się nie zastanawiam. Pozostawiam tę decyzję lekarzowi i dzidziusiowi.

Dziś kolejna wizyta o 13. Nie stresuję się bo pani doktor usg nie ma w gabinecie, więc się nie będziemy podglądać. Ciekawa jestem tylko co powie na te moje niskie płytki.

reklama
Do góry