reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny u mnie właśnie pierwszym objawem była zmiana smaku, szczególnie jeśli chodzi o słodkie. Wcześniej zawsze do kawki musiało być coś słodkiego, a teraz nie mogę patrzeć ani na słodkie ani na kawę... za to cheetosy, wszystko co ma mięso i krakersy wchodzą mi świetnie :D

Pozdrawiam z Brecon! Dotleniamy sie [emoji3590][emoji16]
IMG_20200119_112317.jpeg
IMG_20200119_111823.jpeg
IMG_20200119_112528.jpeg
IMG_20200119_110632.jpeg
IMG_20200119_105928.jpeg

A skąd wiesz że się nie zarazila z jedzenia? Może koleżanka nie była higieniczna w działaniach?

Jeśli ma się kota długo, nie karmi się go surowym mięsem to wg mnie nie ma się czym martwic:)
100% pewności nie mam, wiadomo. Po prostu czas sie zgadzał, a ten kot łaził wszedzie rownież w kuchni. Mięsa surowego nie tykam. Mycie owocow i warzyw tez jest profilaktyką. Dlatego tak samo lepiej nie czyścić kuwet. Każdy ma swoj rozum, postępuje jak uważa. Napisałam komentarz, bo zbagatelizowałyście toksoplazmozę, a ja znam kilka kobiet, ktore potem drżały czekając na wyniki swoich i dziecka przeciwciał (pracuje w szpitalu). Niestety najczęściej nie stosowały sie do zaleceń unikania odchodow kota.

reklama
Cześć Dziewczyny [emoji4]
Tak powolutku się przywitam, jeszcze nie wiem czy będę wrześniową czy sierpniową mamą dowiem się w piątek [emoji4] ale widzę że tu temat już się rozkręca [emoji16] test zrobiłam w czwartek i e zasadzie odrazu pojawiły się dwie kreski, bthcg prawie 13 tyś. Była to dla nas niespodzianka bo w listopadzie lekarka powiedziała mi że dopóki nie skończę karmić piersią nie mam szans na ciąże, a tu proszę [emoji16]

Smak mi się zmienił już jakoś w połowie grudnia, mega miałam ochotę ba słodkie, później na kwaśne a teraz mogłabym jeść tylko słone [emoji85] i przestał mi smakować mój ukochany sos czosnkowy [emoji33]

Do góry