Love_sun
Fanka BB :)
chociaz nie przytyjecie jak takich dobroci nie jecie ...ja za to moglabym jesc wszystko ... boze ratuj...Ja od kilku dni mam tak samo! Nie mogę patrzeć na moje ulubione jeżyki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chociaz nie przytyjecie jak takich dobroci nie jecie ...ja za to moglabym jesc wszystko ... boze ratuj...Ja od kilku dni mam tak samo! Nie mogę patrzeć na moje ulubione jeżyki
a co ..jak ja mam ochote na slodkie i slone?Ponoc dobrze jest przed wstaniem zjeść banana albo wafla ryzowego
Ja mówię że przy słodkim jest dziewczynka a przy slobym chłopak. Ciekawe jak będzie u was[emoji16][emoji16]
takiej odpowiedzi nie oczekiwalam. Nie strasz mnieBlizniaki[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
100% pewności nie mam, wiadomo. Po prostu czas sie zgadzał, a ten kot łaził wszedzie rownież w kuchni. Mięsa surowego nie tykam. Mycie owocow i warzyw tez jest profilaktyką. Dlatego tak samo lepiej nie czyścić kuwet. Każdy ma swoj rozum, postępuje jak uważa. Napisałam komentarz, bo zbagatelizowałyście toksoplazmozę, a ja znam kilka kobiet, ktore potem drżały czekając na wyniki swoich i dziecka przeciwciał (pracuje w szpitalu). Niestety najczęściej nie stosowały sie do zaleceń unikania odchodow kota.A skąd wiesz że się nie zarazila z jedzenia? Może koleżanka nie była higieniczna w działaniach?
Jeśli ma się kota długo, nie karmi się go surowym mięsem to wg mnie nie ma się czym martwic
Pozdrawiam z Brecon! Dotleniamy sie [emoji3590][emoji16]Zobacz załącznik 1070067Zobacz załącznik 1070068Zobacz załącznik 1070069Zobacz załącznik 1070070Zobacz załącznik 1070071