reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
O matko jesteś jedyną osobą, która znam która ma takie zdanie jak ja[emoji16][emoji16] my z mezem zrobiliśmy przyjęcie na 50 osób, bo nie chcieliśmy robić postaw się a zastaw sie:) nie rozumiem tych weselnych szopek:) jeszcze jak ktoś jest mega zarobiony to spoko, ale mnóstwo moich znajomych kredyty na wesele brało i bierze..
Ja miałam na 40os wesele :)
Dziewczyny jestem już we Wrocku i czekam na koleżankę :) odezwę się po wizycie.

To prawda. Siedzenie w domu jest okropne dla psychiki. Choć ja nawet siedzieć nie mogę :/
Ani kucać ani schylać się a dzisiaj co? Nie odklejam się od muszli :/ Już sobie wyobrażam jak to drażni tego krwiaka :(
Każda wizyta w toalecie to koszmar bo w razie plamienia czeka mnie szpital :( A w domu moje chłopaki bo są ferie :/
Martwiłam się, że przeze mnie będą się nudzić w wakacje to jeszcze ferie im "zabrałam"
I weź tu człowieku wyluzuj :/

To prawda. Siedzenie w domu jest okropne dla psychiki. Choć ja nawet siedzieć nie mogę :/
Ani kucać ani schylać się a dzisiaj co? Nie odklejam się od muszli :/ Już sobie wyobrażam jak to drażni tego krwiaka :(
Każda wizyta w toaleciw to koszmar bo w razie plamienia czeka mnie szpital :( A w domu moje chłopaki bo są ferie :/
Martwiłam się, że przeze mnie będą się nudzić w wakacje to jeszcze ferie im "zabrałam"
Bądź dobrej myśli! Pamiętaj że nic innego nie możesz dla siebie zrobić:)

Hej dziewczyny. Wczoraj byłam u lekarza GP. Nic w sumie się nie dowiedziałam :( ale to mnie jakoś nie zaskoczyło. Mam czekać na list ze szpitala od położnej, a wizyta z USG i badaniami będzie ok 14 tygodnia ciąży. Czyli jak nie uda mi się znaleźć kogoś prywatnie do tego czasu albo nie pojadę do Polski to dopiero w drugim trymestrze dowiem się czy wszystko dobrze. Czy to nie jest jakiś żart? Widzę, że niektóre z Was już mogły się dowiedzieć, że serduszko bije w 6 tyg. A mi każą czekać do 14 tyg... Maskara... Nie mniej jednak bardzo się cieszę, że u Was serduszka już ładnie biją. Oby tak dalej :)

Hej dziewczyny. Wczoraj byłam u lekarza GP. Nic w sumie się nie dowiedziałam :( ale to mnie jakoś nie zaskoczyło. Mam czekać na list ze szpitala od położnej, a wizyta z USG i badaniami będzie ok 14 tygodnia ciąży. Czyli jak nie uda mi się znaleźć kogoś prywatnie do tego czasu albo nie pojadę do Polski to dopiero w drugim trymestrze dowiem się czy wszystko dobrze. Czy to nie jest jakiś żart? Widzę, że niektóre z Was już mogły się dowiedzieć, że serduszko bije w 6 tyg. A mi każą czekać do 14 tyg... Maskara... Nie mniej jednak bardzo się cieszę, że u Was serduszka już ładnie biją. Oby tak dalej :)
Echh no w każdym państwie inne standardy opieki..

reklama
Ani kucać ani schylać się a dzisiaj co? Nie odklejam się od muszli :/ Już sobie wyobrażam jak to drażni tego krwiaka [emoji20]
Każda wizyta w toalecie to koszmar bo w razie plamienia czeka mnie szpital [emoji20] A w domu moje chłopaki bo są ferie :/

Mała masz o co walczyć masz o co się starać [emoji4][emoji5] nie patrz na to w taki sposób , strach jest zawsze nawet nie wiesz jak mocno się wczoraj modliłam za nasze maleństwa z grupy i ich mamusie !
Jak to nie pomoże to już nie wiem co 🤷🏻‍♀️

Do góry