Pokaz zdjęcie z efektem[emoji16]Ja to siędzie u fryzjera i cuduje z włosami [emoji28][emoji23][emoji23][emoji23] pyta się mnie ... pofarbowac tak samo a ja , nie dziś lecimy w czerwony [emoji28][emoji23][emoji1787]
reklama
Moniczka83
Zaciekawiona BB
Szalejesz, mamuśkaJa to siędzie u fryzjera i cuduje z włosami [emoji28][emoji23][emoji23][emoji23] pyta się mnie ... pofarbowac tak samo a ja , nie dziś lecimy w czerwony [emoji28][emoji23]
momtobe_90
Fanka BB :)
Laski oszaleje... Od kilku dni raz dziennie widziałam plamkę jasnobrązową ale stwierdziłam że jak mnie noc nie boli to doczekam do czwartku do wizyty. Dziś ranozamiast jasnobrązowej przy wizycie w toalecie zobaczyłam kolor taki różowy, mam że kropla... Potem już nic. Brzuch dalej nie boli. Czekać do jutra jeśli nic więcej się nie pojawi czy jechać dzis do szpitala żeby sprawdzili?
Moniczka83
Zaciekawiona BB
Jak możesz to jedź do szpitala, niech lepiej sprawdzą.Laski oszaleje... Od kilku dni raz dziennie widziałam plamkę jasnobrązową ale stwierdziłam że jak mnie noc nie boli to doczekam do czwartku do wizyty. Dziś ranozamiast jasnobrązowej przy wizycie w toalecie zobaczyłam kolor taki różowy, mam że kropla... Potem już nic. Brzuch dalej nie boli. Czekać do jutra jeśli nic więcej się nie pojawi czy jechać dzis do szpitala żeby sprawdzili?
Ewelina @
@Dwa+Trzy @Ewelina @ będzie dobrze, innej opcji nie ma.
Dzień dobry wszystkim nowym Wrześnióweczkom!
Tez innej nie zakładam [emoji10][emoji8][emoji4]
Nie będę was tutaj dołować przychodzę was wspierać czy jesteście w dobrym położeniu czy nie [emoji4] ta grupa od tego jest ! Nie tylko jak jest dobrze ...
Ewelina @
Pokaz zdjęcie z efektem[emoji16]
Oby tylko tego nie zjebała [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
PatkaWariatka
@momtobe_90 ja bym pojechała, nic nie szkodzi, a będziesz czuła się bezpieczniej gdy będziesz zaopiekowana przez lekarza.
reklama
Fertiliz
Początkująca w BB
Ja bym pojechała, zaszkodzić nie zaszkodzi a jeśli coś się tam dzieje to może bardzo pomóc. Trzymam kciuki!Laski oszaleje... Od kilku dni raz dziennie widziałam plamkę jasnobrązową ale stwierdziłam że jak mnie noc nie boli to doczekam do czwartku do wizyty. Dziś ranozamiast jasnobrązowej przy wizycie w toalecie zobaczyłam kolor taki różowy, mam że kropla... Potem już nic. Brzuch dalej nie boli. Czekać do jutra jeśli nic więcej się nie pojawi czy jechać dzis do szpitala żeby sprawdzili?