reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Wyszlam wlasnie od lekarza i jestem niezadowolona, od razu krecil nosem jak dowiedzial, sie ze ciaza. Potem powiedzial ze ciaze to on raczej prywatnie prowadzi. Zrobil usg, byl zarodek i bijace serduszko, jemu wyszlo, ze 5+3 chociaz ja upieram sie przy moich okolicach 6tyg. Nie dostalam zdj ani nic, karty ciazy tez mi nie zalozyl kazal przyjsc za 2 tyg najlepiej do niego prywatnie oczywiscie na recepcie swoja pieczatke z numerem postawul zeby tam dzwonic. ..
Szkoda, że ten lekarz tak Cię potraktował. Gratuluję serduszka :*

reklama
Dziewczyny zalozylam nam Strefe Relaksu. pamietam ze jak bylam w marcowkach jak bylam w ciazy z Oliverem to byl jeden z moich ulubionych pokoi. Lubie patrzec na to czym interesuja sie inni. Jakie maja pasje. Zawsze podziwiam ludzi ktorzy potrafia robic cos czego ja nie potrafie haha i mam do tego ogromny szacunek. Taki pokoj zeby oderwac sie od pisania o naszych niepokojach ;)

Dziewczyny zalozylam nam Strefe Relaksu. pamietam ze jak bylam w marcowkach jak bylam w ciazy z Oliverem to byl jeden z moich ulubionych pokoi. Lubie patrzec na to czym interesuja sie inni. Jakie maja pasje. Zawsze podziwiam ludzi ktorzy potrafia robic cos czego ja nie potrafie haha i mam do tego ogromny szacunek. Taki pokoj zeby oderwac sie od pisania o naszych niepokojach ;)
A gdzie to można znaleźć :)?

Kurczę ja to nie mogę tych innych pokoi znaleźć :/ jak to się robi na telefonie? Wpisuję w wyszukiwarkę wrześniowe mamy 2020 i przerzuca mnie od razu tutaj.

Wyszlam wlasnie od lekarza i jestem niezadowolona, od razu krecil nosem jak dowiedzial, sie ze ciaza. Potem powiedzial ze ciaze to on raczej prywatnie prowadzi. Zrobil usg, byl zarodek i bijace serduszko, jemu wyszlo, ze 5+3 chociaz ja upieram sie przy moich okolicach 6tyg. Nie dostalam zdj ani nic, karty ciazy tez mi nie zalozyl kazal przyjsc za 2 tyg najlepiej do niego prywatnie oczywiscie na recepcie swoja pieczatke z numerem postawul zeby tam dzwonic. ..
Najważniejsze, ze wszystko dobrze, ze jest serduszko ❤
Lekarz okropny, a możesz go zmienić ?

Ja już po wizycie. Serduszko bije 😍 ciąża o kilka dni młodsza niż wynika z okresu. 6+4. Termin porodu 5 wrzesień. Dobrze że zrobiłam badania krwi bo wyszła mi anemia, muszę brać żelazo. Następna wizyta za 2 tygodnie, mam przyjść już z pełnymi badaniami krwi i moczu.
Gratuluję ❤
Ja dziś powtarzałem bete. Ciężko Was nadrobić tyle naskrobałyście 😊

reklama
Bardzo dobry pomysł.

Do góry