reklama
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
Lekarz masakra ale najwazniejsze se jest serduszko i jest wszystko ok [emoji3590]Wyszlam wlasnie od lekarza i jestem niezadowolona, od razu krecil nosem jak dowiedzial, sie ze ciaza. Potem powiedzial ze ciaze to on raczej prywatnie prowadzi. Zrobil usg, byl zarodek i bijace serduszko, jemu wyszlo, ze 5+3 chociaz ja upieram sie przy moich okolicach 6tyg. Nie dostalam zdj ani nic, karty ciazy tez mi nie zalozyl kazal przyjsc za 2 tyg najlepiej do niego prywatnie oczywiscie na recepcie swoja pieczatke z numerem postawul zeby tam dzwonic. ..
Zapata
Wyszlam wlasnie od lekarza i jestem niezadowolona, od razu krecil nosem jak dowiedzial, sie ze ciaza. Potem powiedzial ze ciaze to on raczej prywatnie prowadzi. Zrobil usg, byl zarodek i bijace serduszko, jemu wyszlo, ze 5+3 chociaz ja upieram sie przy moich okolicach 6tyg. Nie dostalam zdj ani nic, karty ciazy tez mi nie zalozyl kazal przyjsc za 2 tyg najlepiej do niego prywatnie oczywiscie na recepcie swoja pieczatke z numerem postawul zeby tam dzwonic. ..
Super, że jest serduszko ♡. A postawa lekarza tragiczna... byłaś już kiedyś u niego?
Zapata
Ciesz się swoim maleństwem, chociaż wiesz, żeby omijać tego lekarza szerokim łukiemAlw wyszlam i zamiast sie cieszyc to tylko powstrzymuje sie od placzu, wkurzyl mnie
Aklime
Pierwszy raz, zapisali mnie do niego bo do mojego dopiero na koniec lutego byl termin. Ale w necie ma 5 na 5 gwiazdek, ciekawe za co, chyba ze prywatnie.Super, że jest serduszko ♡. A postawa lekarza tragiczna... byłaś już kiedyś u niego?
Margola1986
Najważniejsze że serduszko bije. A lekarza olej. A zarodek jaki duży.Wyszlam wlasnie od lekarza i jestem niezadowolona, od razu krecil nosem jak dowiedzial, sie ze ciaza. Potem powiedzial ze ciaze to on raczej prywatnie prowadzi. Zrobil usg, byl zarodek i bijace serduszko, jemu wyszlo, ze 5+3 chociaz ja upieram sie przy moich okolicach 6tyg. Nie dostalam zdj ani nic, karty ciazy tez mi nie zalozyl kazal przyjsc za 2 tyg najlepiej do niego prywatnie oczywiscie na recepcie swoja pieczatke z numerem postawul zeby tam dzwonic. ..
Aklime
Nie pamietam z tego wszystkiego ale bardzo malutki 2 czy 3 mm, chyba 2..Najważniejsze że serduszko bije. A lekarza olej. A zarodek jaki duży.
Ewelina @
Nie pamietam z tego wszystkiego ale bardzo malutki 2 czy 3 mm, chyba 2..
Najważniejsze ze jest i masz to za sobą [emoji7] jeszcze raz ogromne gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]
reklama