Zapata
Fanka BB :)
Toteż napisałam, że bardziej zastanawia mnie fakt, że ogarnia mnie aż tak wielki spokój. Że na tle wszystkich dookoła to ze mną aż coś nie tak.
Hehe to może lepiej mniej czytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Toteż napisałam, że bardziej zastanawia mnie fakt, że ogarnia mnie aż tak wielki spokój. Że na tle wszystkich dookoła to ze mną aż coś nie tak.
gdzieś u kogoś czytałam, że nie śpi po nocach, stresuje się sam cały czas, albo że napada tak wielka panika, że mąż musi uspokajać.A kto się stresuje?ja tu raczej widzę, że inne dziewczyny wmawiają innym, że się nakręcają
hahaha coś w tym może byćHehe to może lepiej mniej czytaćim mniej się wie tym człowiek spokojniejszy
![]()
Poczytałam sobie o krwiakach w ciąży i .... spokojnie, powinien się wchłonąć . W większości przypadków się wchłaniają i wszystko jest ok. To jest siniak i się zagoi , nie martw się . Krwiaki diagnozuje się u 20 % ciężarnych ( szok ) Acha i jeszcze pisało, ze wit C wzmacnia naczynia.Dziękuję Dziewczyny!
Psychicznie jestem roztrzaskana (za to mąż pełen optymizmu kupił mi leginsy z Lidla) :/ Widziałam po Gince, że nie jest dobrze
Kazała położnej założyć Kartę Ciąży ale wiem, że zrobiła to tylko po to, żeby mnie uspokoić a to durne babsko powiedziało "6 tydzień , z krwiakiem i karta ciąży? Bez sensu". Nie cierpię jej coraz bardziej :/
Kropka ogólnie jest silna skoro już serducho było a dzisiaj jest 5t4d ciąży! Termin wg dzisiejszego USG z 13.09 przesunął się na 08.09 ale te wszystkie dane będę aktualizować tutaj, jak się sytuacja ustabilizuje bo póki co siedzę jak na bombie i czekam na USG 22.01 u mojej prywatnej Ginki, wcisnęła mnie przed pracą bo ogólnie najszybszy termin był na koniec lutego.
Nie pozostaje mi noc innego, jak mieć nadzieję ...
@Ewelina @ za Was też trzymam kciuki, jeszcze usłyszysz to serduszko!
Prawidłowo, nastawienie najważniejsze, nasza głową to potegaPoczytałam sobie o krwiakach w ciąży i .... spokojnie, powinien się wchłonąć . W większości przypadków się wchłaniają i wszystko jest ok. To jest siniak i się zagoi , nie martw się . Krwiaki diagnozuje się u 20 % ciężarnych ( szok ) Acha i jeszcze pisało, ze wit C wzmacnia naczynia.
Czuję, że będzie dobrze
Też o tym czytałam dzisiaj cały dzień tyle, że ten mój "pokrywa" ponad 40% pęcherzyka ciążowego i jeśli pęknie to wiadomo (odklei się pęcherzyk)Poczytałam sobie o krwiakach w ciąży i .... spokojnie, powinien się wchłonąć . W większości przypadków się wchłaniają i wszystko jest ok. To jest siniak i się zagoi , nie martw się . Krwiaki diagnozuje się u 20 % ciężarnych ( szok ) Acha i jeszcze pisało, ze wit C wzmacnia naczynia.
Czuję, że będzie dobrze