reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Ja dziś całe popołudnie przespałam. Dziewczyny co można na gorączkę w ciazy?

Paracetamol tylko, max 2 tabletki max przez 3 dni : )

Ja dzisiaj się poprzytulalam z moim i plamie ;/ teraz się denerwuje chociaż mam świadomość, ze to całkiem normalne tym bardziej gdy się bierze leki na nadkrzepliwość.. ale i tak mam stres [emoji20]

Paracetamol tylko, max 2 tabletki max przez 3 dni : )

Ja dzisiaj się poprzytulalam z moim i plamie ;/ teraz się denerwuje chociaż mam świadomość, ze to całkiem normalne tym bardziej gdy się bierze leki na nadkrzepliwość.. ale i tak mam stres [emoji20]
Nie przejmuj się. Kilka dni temu pytałam lekarza czy mozna w ten sposób zrobić krzywde, powiedział że nie :)

Justyndziuk ja teez ale mi mój gin powiedział na wizycie ze bym się tak za 2 tyg umowila;)

Olix o 19 a Ty? Też mam taką nadzieję [emoji173]

Asiek super pogoda :)

Też się dziś średnio czuje:p

Oj ja rosół to nie... Wystarczylo, że poczułam jak syna karmiłam i od razu WC. Teraz jak coś to wypić mogę, ale żeby z makaronem zjeść to odpada :)
Rosol kilka tygodni temu wyłączyłam całkowicie z jadłospisu jak wymiotowałam z torsjami. Mi chyba wszystko szkodzi. Ale dziś mam lepszy dzień trochę to cały dzień gotowałam rodzinie. A ze jestem taka słaba to co chwila siadalam tez nie mam energii już jak dawniej

Dziewczyny z Krakowa macie naprawdę fajnie. Kraków jest cudowny ja uwielbiam tam jeździć blisko góry tez moje ukochane. Ja jestem ze wschodu wiec mam w ta okolice ok 9 godzin drogi. Nad morze troszkę mniej ale tez ok 6. Tylko ja nie lubię morza polskiego i nie bywam tam hehe

Ja dziś całe popołudnie przespałam. Dziewczyny co można na gorączkę
Ja dziś całe popołudnie przespałam. Dziewczyny co można na gorączkę w ciazy?
podobno jest syrop dla ciężarnych *spam* czy jakoś tak. Jeśli gorączka nie przekracza 38 to można takie ziołowe sposoby próbować. Maliny miód czosnek. Ja to byłam chora w pierwszej ciąży to mi pomogło piłam takie specyfiki litrami i gorączka trwała tylko jedna noc i dzień.

reklama
Do góry