reklama
U
użytkownik 176
Gość
Dziwnym uczuciem jest jeszcze to, że jak stoję, to nie widzę swoich stóp [emoji16] no i ograniczona widoczność znacznie utrudnia depilację poniżej brzucha, która w ostatnim czasie jest dla mnie koszmarem. Macie jakiś magiczny sposób, czy również wszystko na oślep i wyczucie? [emoji6]
Oj z tym golenie to B.ciezko , ostatnio przeszło mi Przez myśl żeby męża poprosić o pomocDziwnym uczuciem jest jeszcze to, że jak stoję, to nie widzę swoich stóp [emoji16] no i ograniczona widoczność znacznie utrudnia depilację poniżej brzucha, która w ostatnim czasie jest dla mnie koszmarem. Macie jakiś magiczny sposób, czy również wszystko na oślep i wyczucie? [emoji6]
![Yes :yes: :yes:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes4lo.gif)
![Uśmiech :-) :) :-) :)](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
Zdecydowanie biodra ... bolą jak cholera, fizjo też do najprzyjemniejszych nie należy... chyba się starzeje i zaczynam sypaćDziewczyny powiedzcie , jakie macie dolegliwości w tym okresie?
U
użytkownik 176
Gość
Też myślałam, żeby męża poprosić, ale póki co staram się walczyć sama. Nie sądziłam nigdy, że będzie to takie trudne [emoji16]
Oj z tym golenie to B.ciezko , ostatnio przeszło mi Przez myśl żeby męża poprosić o pomocAle później myślę to dopiero 23 tydz nie będę z siebie ofiary losu robić poczekam jeszcze kilka tyg
![]()
U
użytkownik 176
Gość
A jeszcze lato jest teraz i nie można sobie pozwolić na dłuższe przerwy w depilacji [emoji23]
U
użytkownik 176
Gość
Dziewczyny, co zrobić? Odebrałam wyniki moczu i nie są dobre: leukocyty 25 i dość liczne bakterie i fosforany bezpostaciowe. Zawsze miałam wyniki moczu super, a to takie zaskoczenie. Wizyta kontrolna dopiero za 2 tygodnie, czy powinnam jutro z rana udać się do lekarza rodzinnego na konsultację i ewentualnie po skierowanie na powtórzenie badania, czy cierpliwie czekać te 2 tygodnie?
reklama