reklama
Aldona1987
Fanka BB :)
Dziewczyny gdzie można się dopisać do wątku zamkniętego?
pumelova
Link do: Tabelka wrześniowych mam 2019Dziewczyny gdzie można się dopisać do wątku zamkniętego?
Agnieszka kw
Jestem po USG. Z dzieckiem wszystko w porządku, jutro zaczynam 13 tydzień. Krwiak jest, ale nie jest ogromny. Ale to nie jedyny kłopot, bo teraz lekarz mi powiedział, że trofoblast (czyli przyszłe łożysko) jest w złym miejscu i co prawda jest prawdopodobieństwo, że się przesunie wyżej, ale bardziej prawdopodobne, że rozwinie się w łożysko przodujące. Ale i tak się cieszę, bo bałam się najgorszego.
Jestem po USG. Z dzieckiem wszystko w porządku, jutro zaczynam 13 tydzień. Krwiak jest, ale nie jest ogromny. Ale to nie jedyny kłopot, bo teraz lekarz mi powiedział, że trofoblast (czyli przyszłe łożysko) jest w złym miejscu i co prawda jest prawdopodobieństwo, że się przesunie wyżej, ale bardziej prawdopodobne, że rozwinie się w łożysko przodujące. Ale i tak się cieszę, bo bałam się najgorszego.
Ufff teraz pomalutku do przodu. Super wieści. Będzie dobrze
Ann89
Agnieszka spokojnie, najważniejsze że krwiak się zmniejszył a lozysko a teraz to kosmówka dopiero się wykształca i nawet jeśli się umiejscowi przodujące to na tym etapie się jeszcze podniesie. Też miałam takie łożysko i się podniosło ładnie,także wdech, wydech i ciesz się tym maleństwem i optymistycznie patrz [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Dziewczyny radzę sprawdzic czy pracodawca dostarczył wniosek z-3 do ZUS. Ja właśnie walczę z pracodawca bo do teraz tego nie zrobiła co oznacza ze nie dostanę zasiłku do czasu dostarczenia +ZUS ma 30dni na wypłatę. jestem tak wściekła ze nie mam słów po prostu na to wszystko
reklama
supreme
Bardzo dobry news :-) A łożysko przodujace to nic strasznego i w sumie dosyć popularne zjawisko. Myślę, że możesz być spokojniejsza.Jestem po USG. Z dzieckiem wszystko w porządku, jutro zaczynam 13 tydzień. Krwiak jest, ale nie jest ogromny. Ale to nie jedyny kłopot, bo teraz lekarz mi powiedział, że trofoblast (czyli przyszłe łożysko) jest w złym miejscu i co prawda jest prawdopodobieństwo, że się przesunie wyżej, ale bardziej prawdopodobne, że rozwinie się w łożysko przodujące. Ale i tak się cieszę, bo bałam się najgorszego.