Ja poszłam w 7tc ( jakoś tak, nie chce mi się liczyć). Ja miałam 2 krwiaki....To który to był wasz tydzień? Miałyście bardzo trudną i cięzką pracę?
reklama
Ann89
Fanka BB :)
Pracuje w sklepie, więc dźwiganie bo towar same wnosimy z palet, stanie dosłownie bo nie ma krzeseł u nas przez 8h na kasie itp i ogolny szał bo wszystko szybko trzeba robic, bo nas za mało a pracy wiadomo że ogrom.To który to był wasz tydzień? Miałyście bardzo trudną i cięzką pracę?
A byłam chyba w 6tc
Natalia wow jak pięknie słychać [emoji7][emoji7][emoji7] wogole to jestem w szoku że tak wcześnie można wyłapać tętno. Za tydzień mam wizytę niestety bez USG bo to NFZ u nas w przychodni, to chociaż poproszę położna żeby serduszka poszukała bo już zestresowana jestem czy wszystko jest ok.
Ostatnia edycja:
Ja mam 9+5 Ale w poprzedniej ciąży znalazłam Dopiero koło 12@natalias też mam ten detektor.. Super sprawa ale ja musze jeszcze poczekac[emoji6]
Mamadwojki27
Zaangażowana w BB
Hey czy mogę dołączyć?? Jestem mamą 5letniej Victorii i 3 letniej Poli po dwóch poronieniach w 2018 roku czekamy na trzeci skarb dokładnie ma przyjść na świat 21.09.2019r ale znając moje szczęście może się przedłużyć na ostatnim USG w IP maluszek miał 1,31cm i serduszko biło 164 uderzenia na minutę dodaje zdjęcie mojego małego aniołka gdyż pan dr śmiał się że noszę święte dziecko z aureola nad głową
Załączniki
@Mamadwojki27 heloooł[emoji2772][emoji6]
Śliczny bąbelek.. Ja tez mam 2 córki i czekam na 3 dzieciątko [emoji16]
martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny, wszystko jest w porządku. Maluch zdrowy, duzy i piękny [emoji7][emoji7][emoji7] ma prawie 4cm (3,9) serduszko nadal 160 uderzeń. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Zdjęcie wam dam pózniej jak dojadę do domu.
Mamadwojki27
Zaangażowana w BB
Cieszę się że nie jestem sama która czeka na trzeci cud ale bardzo upragniony i wyczekiwany :*@Mamadwojki27 heloooł[emoji2772][emoji6]
O hej my to się już znamy z FB [emoji16]Hey czy mogę dołączyć?? Jestem mamą 5letniej Victorii i 3 letniej Poli po dwóch poronieniach w 2018 roku czekamy na trzeci skarb dokładnie ma przyjść na świat 21.09.2019r ale znając moje szczęście może się przedłużyć na ostatnim USG w IP maluszek miał 1,31cm i serduszko biło 164 uderzenia na minutę dodaje zdjęcie mojego małego aniołka gdyż pan dr śmiał się że noszę święte dziecko z aureola nad głową
reklama
Mamadwojki27
Zaangażowana w BB
W
Właśnie widziałam heheO hej my to się już znamy z FB [emoji16]