reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

Agata - w Polsce wszystko nie tak .. bo po pier innych krajach te szczepienia sa za darmo a u nas trzeba bulić ciężką kase

Ale fajnie że ten temat został poruszony , bo naprawde można zgłupiec z tym wszystkim

reklama
w Polsce wszystko nie tak .. bo po pier innych krajach te szczepienia sa za darmo a u nas trzeba bulić ciężką kase

Racja:angry: :wściekła/y:.

My zdecydowaliśmy sie na szczepionkę skojarzoną 6 w 1. Część kwoty zobowiazała się pokryć babcia. Jeśli chodzi o rotawirusa, to nie bedziemy szczepić; zgadzam się w tej kwestii z kasią-z. Zastanawiamy się natomiast nad pneumokokami.

Wczoraj odwiedziła nas pediatra i wysypka Michasia to najprawdopodobniej reakcja alergiczna na ziołową herbatkę mlekopędną z herbapolu:szok:. Przypuszczenie takie dlatego, ze u mnie na twarzy w okolicach uszu też pojawiły sie zmiany skórne, no i na opakowaniu wsrod skutkow ubocznych też figurują te skórne reakcje alergiczne.

dziewczyny mam pytanko czy wasze pociechy mają zaparcia???jak sobie z tym radzicie???...Bo mój mały ma i nie moge patrzeć jak on się męczy podczas robienia kupki:crazy: ..

Zapomniałam wcześniej napisać, ze dzisiaj byliśmy na usg bioderek. Wszystko w porządku; ostatnia kontrola w styczniu jak Michaś bedzie mieć 5 miesięcy.

welonka- gdy mamy taki problem, piję sok jabłkowy lub zjadam pół jabłka- u małego efekt niemal natychmiastowy:tak:.

Welonka, w szpitalu jak zaparcie sie przedłużało to połozne drażniły czymś czystym odbyt (koncowka termometru np), ale podkreślały, że tylko w sytuacji jak to długo trwa i nie wolno tego robic za często.

reklama
Do góry