reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
aniam- zgadzam się z tobą.
W poniedziałek idę z mała do przychodni na ważenie, i takie tam jeszcze.:-)
W poniedziałek idę z mała do przychodni na ważenie, i takie tam jeszcze.:-)
kama32
Wrześniowe mamy'08
w Polsce wszystko nie tak .. bo po pier innych krajach te szczepienia sa za darmo a u nas trzeba bulić ciężką kase
Racja .
My zdecydowaliśmy sie na szczepionkę skojarzoną 6 w 1. Część kwoty zobowiazała się pokryć babcia. Jeśli chodzi o rotawirusa, to nie bedziemy szczepić; zgadzam się w tej kwestii z kasią-z. Zastanawiamy się natomiast nad pneumokokami.
Wczoraj odwiedziła nas pediatra i wysypka Michasia to najprawdopodobniej reakcja alergiczna na ziołową herbatkę mlekopędną z herbapolu. Przypuszczenie takie dlatego, ze u mnie na twarzy w okolicach uszu też pojawiły sie zmiany skórne, no i na opakowaniu wsrod skutkow ubocznych też figurują te skórne reakcje alergiczne.
kama32
Wrześniowe mamy'08
Zapomniałam wcześniej napisać, ze dzisiaj byliśmy na usg bioderek. Wszystko w porządku; ostatnia kontrola w styczniu jak Michaś bedzie mieć 5 miesięcy.
welonka- gdy mamy taki problem, piję sok jabłkowy lub zjadam pół jabłka- u małego efekt niemal natychmiastowy.
welonka- gdy mamy taki problem, piję sok jabłkowy lub zjadam pół jabłka- u małego efekt niemal natychmiastowy.
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
welonka- moja nie ma zaparc, ale myślę, że rada kamy jest skuteczna
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
welonka- zawsze warto pytać:-)
Podziel się: