reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Kinga- kiedys na Wrześniówkach pisała też dzieczyna, która miała 16 lat, więc nie byłas najmłodsza;-)
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
aaaaa a juz myslalam
Kinga- ale i tak jesteś młoda mamusią Ja jak miałam 23 lata to Pati miała 3:-)
Aniach jak dla mnie te lidlowe sa dobre. U mnie sa w bialym i niebieskim opakowaniu. Te biale jakos dla nas lepsze. Jest ich na tyle ze wycieram nimi lozeczko z kurzu, zabawki, krzeselko. Paulina nigdy nic po nich nie miala.
Martuska witaj.
No same mlode mamy tu mamy. Jedne cialem inne duchem;-)
Martuska witaj.
No same mlode mamy tu mamy. Jedne cialem inne duchem;-)
dziewczyny tak apropo pampersów to kurcze nam jakoś przeciekają :-(Wypróbowałam już wszystkie chyba i maly ma pieluszkę sucha jeszcze a bokiem ucieka nie wiem może siusiaka trzeba jakoś ustawiać czy co??hihi kurcze ja już nie wiem ,nie za każdym razem przecieka ale czasami właśnie bokiem wylatują siuśki ..Z Julią nigdy mi nie przeciekały
Welonka, bo dziewczynki inne anatomicznie. Ten sam problem z Pampersami miałam przy Piotrusiu i teraz zaczyna sikać mi bokiem ten aparat. Z Piotrusiem zmieniliśmy na Babydreams Rossmanowe i teraz też tak zrobię, jak mi się paczka skończy. Myślę że inną firmę warto spróbować.
noooo Kicia madrze powiedziane....wszystkie my mlode mamuski jestesmy....
Kasiaz- wlasnie chyba tez tak zrobie i wyprobuje jakies inne pampery, wlasnie paczka mi sie konczy.....to mowisz, ze te rossmanowe, dobre?? z checia zmienilabym na jakies tansze, ale boje sie, zeby malej pupy nie zalatwic........moja sis chciala kiedys zaoszczedzic i kupila takie tescowe......zaraz jej mala miala pupe zalatwiona na cacy i cala paka poszla sie rypac.... na przyklad w Belgii mialabym wiekszy wybor takich tanszych i naprawde sa dobre, a tu to nie wiem czy jest jakis wybor, musze poszukac...
tylko te proby tez kosztuja kurde....powinni na sztuki sprzedawac, zeby mozna bylo sobie spawdzic.
Kasiaz- wlasnie chyba tez tak zrobie i wyprobuje jakies inne pampery, wlasnie paczka mi sie konczy.....to mowisz, ze te rossmanowe, dobre?? z checia zmienilabym na jakies tansze, ale boje sie, zeby malej pupy nie zalatwic........moja sis chciala kiedys zaoszczedzic i kupila takie tescowe......zaraz jej mala miala pupe zalatwiona na cacy i cala paka poszla sie rypac.... na przyklad w Belgii mialabym wiekszy wybor takich tanszych i naprawde sa dobre, a tu to nie wiem czy jest jakis wybor, musze poszukac...
tylko te proby tez kosztuja kurde....powinni na sztuki sprzedawac, zeby mozna bylo sobie spawdzic.
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
ajako- no własnie ja tez się boję, że te zwykłe odparza pupcie mojej Julci
kicia- ale mi pochlebiłaś tym, ze wszystkie to młode mamusie jestesmy
kicia- ale mi pochlebiłaś tym, ze wszystkie to młode mamusie jestesmy
Podziel się: