reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

reklama
aniach...igor moj starszy syn ma wlasnie 3 lata (jak widac na suwaczku) :) no i teraz dla rownowagi w przyrodzie mam corcie :) i wiecej dzieci nie planuje.... :)

Aniach jak dla mnie te lidlowe sa dobre. U mnie sa w bialym i niebieskim opakowaniu. Te biale jakos dla nas lepsze. Jest ich na tyle ze wycieram nimi lozeczko z kurzu, zabawki, krzeselko. Paulina nigdy nic po nich nie miala.

Martuska witaj.

No same mlode mamy tu mamy. Jedne cialem inne duchem;-):tak::-D

dziewczyny tak apropo pampersów to kurcze nam jakoś przeciekają :-(Wypróbowałam już wszystkie chyba i maly ma pieluszkę sucha jeszcze a bokiem ucieka nie wiem może siusiaka trzeba jakoś ustawiać czy co??:-D:-Dhihi kurcze ja już nie wiem ,nie za każdym razem przecieka ale czasami właśnie bokiem wylatują siuśki ..Z Julią nigdy mi nie przeciekały :tak:

Welonka, bo dziewczynki inne anatomicznie. Ten sam problem z Pampersami miałam przy Piotrusiu i teraz zaczyna sikać mi bokiem ten aparat. Z Piotrusiem zmieniliśmy na Babydreams Rossmanowe i teraz też tak zrobię, jak mi się paczka skończy. Myślę że inną firmę warto spróbować. :tak:

noooo Kicia madrze powiedziane....wszystkie my mlode mamuski jestesmy....

Kasiaz- wlasnie chyba tez tak zrobie i wyprobuje jakies inne pampery, wlasnie paczka mi sie konczy.....to mowisz, ze te rossmanowe, dobre?? z checia zmienilabym na jakies tansze, ale boje sie, zeby malej pupy nie zalatwic........moja sis chciala kiedys zaoszczedzic i kupila takie tescowe......zaraz jej mala miala pupe zalatwiona na cacy i cala paka poszla sie rypac.... na przyklad w Belgii mialabym wiekszy wybor takich tanszych i naprawde sa dobre, a tu to nie wiem czy jest jakis wybor, musze poszukac...
tylko te proby tez kosztuja kurde....powinni na sztuki sprzedawac, zeby mozna bylo sobie spawdzic.

reklama
ajako- no własnie ja tez się boję, że te zwykłe odparza pupcie mojej Julci

kicia- ale mi pochlebiłaś tym, ze wszystkie to młode mamusie jestesmy:-D

Do góry