reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

Kasiu_Z, Ida dzieki bardzo dziewczyny, w poniedzialek ide do pediatry to jeszcze jej zapytam, a wiecie troche mnie tu nie bylo to moge byc nieco do tylu w niektorych kwestiach.
mam nadzieje, ze szybko nadrobie i bede na topie:-):-):-)

reklama
ajako - ja karmie tylko sztucznym i podaje tylko kropelke wit . D tak lekarka mi kazała i nic innego ..

Karina - pepti do kawy:-):-)

Marta - te mleka witamin maja mniej wiecej tak samo .. porównywałam kiedyś z ciekawości ..

A babilon ma praktycznie ten sam skład i wartosci odżywcze co bebiko .. no i czasem sie zastanawiam czy to nie idzie z tego samego kotła do innych pudełek .. bo i firma ta sama ... co o tym sądzicie ?

Aniam, ja mam teorię że Bebiko to odpad z Bebilonu - Bebiko każdy kartonik ma inny smak. Z tanich mlek ja karmiłam NANem, bo Bebika mi Piotruś jadł jeden karton a drugiego nie chciał bo miał inny smak. NAN jakiś równiejszy

aniam- też sądze tak samo jak kasia_z:tak: kiedys tez czytałam na opakowaniu, że prawie ten sam sklad i firma też ta sama. Ja moje mleczko mieszam z NAN-em:tak:

Ajajo- ja karmie ma małego tylko sztucznym i daje mu tylko vigantol ,bo faktycznie sztuczne mleko zawiera dużo tych wiatamin ,musiała byś sie skonsultować z lekarzem co do witaminek bo można przedawkować ,,,
Aniam- fakt bebiko a bebilion maja podobne składniki jak kupowałam małemu pierwszy raz mleko to mówiła mi że to prawie to samo to po co przepłacać ale mój ma alergie i ma na recepte ten bebilion pepti fakt skład jest inny mi osobiście ono nie smakuje ma taki kukurydziany jakby zapach smak okropny jak dla mnie hihihihih ale najważniejsze że mojemu malcowi pomogło jestem z tego powodu szczęśliwa:-):-):-):-):-):-):-).................

kasiu_z to mnie teraz zestresowalas tym stwierdzeniem o bebiku..........uuuuuuuu, bo ja wlasnie sie tez tak zastanawialam nad tymi mleczkami.....
niby to samo, a jednak nie...
teraz tez karmie bebilonem, ale zastanawialam sie czy pozniej nie przejdziemy na bebiko,no bo wiadomo troche taniej by wychodzilo.....ale jednak na dziecku nie ma co oszczedzac, wiec pomysle pozniej jednak nad ty Nanem; moze bedzie lepsze.

a co do bankruta....... to ja juz wkrotce pewnie nim zostane.....jak jedno mleko bedzie starczalo na mniej niz tydzien brrr

reklama
Do góry