reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

Marta ja tak miałam tylko z prawej strony i cholernie bolało.
często siedziałam we wannie z dość ciepłą wodą i przeszło.
jak będziesz u ginekologa na kontroli to powiedz mu o tym...

reklama
marta- ja jestem tez po cesarce ale zgrubienia niema ale za to boli mnie po prawej stronie blizny ,mam wizyte dopiero w piatek wiec czekam a ty tez powiedz swojemu lekarzowi o tym bo cos jest nie tak.pozdrawiam

Oj mnie tez od pewnego czasu boli z lewej strony blizny to takie klucie - szcezgolnie gdy np sie podnosze z lozka. Co to moze byc? Mam lekkiego stracha czy czasem to nie wina noszenia fotelika z dzieciaczkiem:baffled:

KarinaNieZie, welonka12 - mnie w pierwszym tygodniu po cc również dokuczał ból głównie przy wstawaniu lub dźwiganiu Mariki. Ból lokalizował się po prawej stronie na końcu blizny i odczuwałam go jak mocne pieczenie, szczypanie... jakby mnie ktoś skalpelem znów traktował :baffled:. Ból minął mniej więcej po tygodniu. No niestety u mnie pojawiło się dla odmiany :crazy: zgrubienie tym razem z lewej nad blizną :wściekła/y:. Na kontroli pokażę lekarzowi ciekawe co on na to...

no właśnie pytałam położną czy jest takie coś to wręcz na krzyczała na mnie że po co ! to samo sie zagoi :baffled:i nie będzie widać:dry:...A ja wiem że i tak widać bo już jedną cc miałam i tak widać i tak..Chociarz teraz mnie lepiej zszyli niż poprzednio to może nie będzie tak zle:happy2:

reklama
Dzwoniłam dziś do przychodni umówić Adasia na 1 szczepienie i niewiem jakie wybrać czy skojarzone czy raczej nie dziewczyny lepiej jest skojarzoną dać? bo niemam pojęcia co zrobić no i taka szczepionka 150 zł.kosztuje:szok::crazy: zdzierstwo totalne i to o dzieci chodzi:no::baffled:

Do góry