aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
nowa fryzurka naprawde poprawiła mi :-)humor i i samopoczucie jest dużo lepsze
Swięta prawda:-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nowa fryzurka naprawde poprawiła mi :-)humor i i samopoczucie jest dużo lepsze
kasia-z- u nas od kilku tygodni podobnie. Michal- zlaszcza w nocy sprawia wrażenie, ze ma bardzo zatkany nosek, ale gdy próbuję wyciagnać, to okazuje sie, ze jest pusty). Pediatra, ktora była u nas w ubiegłym tygodniu w zwiazku z choroba Ani zagadnięta o tę dolegliwość, spytała, czy jest karmiony piersią. Odp twierdząco, a ona mi na to, że to sapka niemowlęca. Poleciła by od czasu do czasu między karmieniami wpryskiwać mu do noska sterimar lub coś o podobnym działaniu. Tak robie i jest poprawa.Dziewczyny, mam pytanie katarowe. Bo mi się wydaje że mały ma katar, bo jakoś nic mu co prawda nie leci, ale coś charcze, dziś rano trochę kaszlał (chyba był to ten dźwięk). Byłyście z katarem u lekarza? Co wam powiedział? Bo mi się nie chce leźć, bo się boję że coś gorszego złapie...