reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

welonka- może dlatego, ze ty jesteś niespokojna. Takie małe dzieci odczuwają niepokój mamy i dlatego są niespokojne. Wiem, ze łatwo mi mowic, ale spróbuj się odprężyć i nie denerwować. :tak: Trzymaj się:-)

reklama
Może masz racje aniach ja juz wysiadam naprawdę nie ogarniam już a tu jeszcze mam 6 latke w domu która też sie domaga mojej uwagi ..A ostatnio robi sie nieznośna ..Musze uciekać bo mały już kwili :sorry2:

welonka- no tak szesciolatce juz trzeba troche uwagi poświęcic:tak: Ale nie zapominaj takze o sobie:tak: też ci się nalezy chwila wytchnienia i odpoczynku:tak:

Welonka - zmień lekarza - śluz w kupce świadczy o jakimś problemie, ale nie sądzę aby to był problem przejedzenia :no:, może nietoleruje mleka jakie dostaje (sorry ale nie wiem czy karmisz piersia czy modyfikowanym), niespokojne dziecko to może dodatkowy symptom.

Welonka - mój Sasha ma 3 tyg. Jak się urodził ważył 3115, teraz waży 3840 i położna powiedziała, że to cudownie i "mama robi dobrą robotę karmiąc tylko piersią". Wyluzuj i zmień lekarza!

reklama
Ja też dzisiaj zauwazłylam sluz w kupie i zastawiam sie po jakim czasie od zjedzenia danego produktu może wystąpić śluz, czy to moze byc po wczorajszym pesto?
Welonka, idz szybko do innego lekarza, a ty karmisz piersią?

Do góry