reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

udało mi się zrobić fotke

Załączniki

• SPA52588.jpg
    SPA52588.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Moniap idź lepiej z tym do lekarza wygląda jak pleśniawka Julka je miała od lizania dywanów gdy zaczęły wychodzić jej zęby
Ccaroline moje gratulacje!!!:-)
Ja na razie nie planuję rodzeństwa dla Julci bo od września rozpoczynam staż na nauczyciela dyplomowanego a trwa on 3 lata, mój M. za to już by chciał bo uważa że jedynaczki są okropne (a ja jestem jedynaczką:-D)
Moja Julka obecnie jest wszędobylska raczkując goni psa aż musimy go przed nią ratować, staje w łóżeczku trzyma się jedną rączką i chodzi przy tapczanie. Szuflady ją jeszcze nie interesują za to zbiera najdrobniejsze paprochy z podłogi i bacznie się im przygląda.
Pozdrawiam wszystkie.

hejka dziewczyny co tam u was?? matko dawno mnie tu nie było brak czasu :-D:-D
Kate bush- żyjesz kochana??/
Monpap-sliczne ząbki a:tak::tak:
iławianka-móej to do szuflad pierwszy wywali wszystko do czysta :-D:-D i sobie idzie a ja zbieram i tak w kółko kurcze :-D:-Dmusze jakieś zabezpieczenia kupić :-D

a u nas ok mały śpi juz od jakiegoś miesiąca w pokoju z Julia ,i śpi ślicznie :-):-) juz nie je w nocy tylko nad ranem 300ml, wsunie :-):-):-)

musze częściej tu zaglądać bo mam mega zaległości :-D:-D

Widzę że nie jesteśmy same moja mała też wszystko wywala z szuflad, szczególnie uwielbia moje książki i zeszyty, wtedy jest zadowolona i gryzie moje kapcie :/ cały dzień za nią chodzę chyba też pomyślę o jakiś zabezpieczeniach na szafki.

Asiak - co do papci to też tak mój robi ale nie chce rzuć nowych tylko stare hiihih:-D:-D a tew zabezpieczenia są dobre już poprosiłam siostrę w ikea mi kupi i przywiezie mam dość tego zbierania :-D:-D

ja zabezbieczenia na szuflady juz pozakladalam, bo mala ciagle wysuwala i wsuwala je, i kilka razy przyczasla paluchy:wściekła/y:, ale bylo placzu:-(. I paprochy zbiera, jak maly odkurzacz:baffled:.

u nas to samo wciąż paluchy kleszczy i drzwitrzkami trzaska od szafki a najleprze jest to że idzie na czworaka do kibelka i strzela klapą od sedesu sobie po palcach i robi jakieś dziwne miny ; biega za psem który niebardzo ma ochotę się gonić i wchodzi pod łóżko a Oskar położy się na podłodze i krzyczy by wszedł .

reklama
A jak u was z gaworzeniem u maluchów? ja dzisiaj śpiewałam Dawidkowi "kółko graniaste" a Dawidek na to KóKO hehe super to wyglądało, coraz więcej próbuje powtarzać.

Do góry