reklama
Panta
Mama Majeczki
Hej, cos sie tu pusto zrobilo ostatnio
Dziewczyny jestem ciekawa jak wasze pociechy gaworza? Majka to ostatnio zaczela poprostu wrzeszczec mama baba itd. I na dodatek strasznie piszczy. Glos to ona ma nie powiem... potezny!wczesniej normalnie sobie gadala, teraz w sumie tez ale z przewaga piskow, szczegolnie smieszne jest to na spacerach, bo ludzie az podskakuja jak kolo nas przechodza
Dziewczyny jestem ciekawa jak wasze pociechy gaworza? Majka to ostatnio zaczela poprostu wrzeszczec mama baba itd. I na dodatek strasznie piszczy. Glos to ona ma nie powiem... potezny!wczesniej normalnie sobie gadala, teraz w sumie tez ale z przewaga piskow, szczegolnie smieszne jest to na spacerach, bo ludzie az podskakuja jak kolo nas przechodza
hejka jak tu dawno nie byłam :-):-):-)
Adas juz powoli raczkuje i robi pa pa świadomie :-):-):-):-) a tak to u nas ok po za alergia oddechowa musze go inhalowac ,.....
Musze tu częściej zaglądać ,braku czasu ostatnio
kate bush- żyjesz kochana???????????/
Adas juz powoli raczkuje i robi pa pa świadomie :-):-):-):-) a tak to u nas ok po za alergia oddechowa musze go inhalowac ,.....
Musze tu częściej zaglądać ,braku czasu ostatnio
kate bush- żyjesz kochana???????????/
Paulinka25
Wrześniowe mamy'08
Uspokoilyscie mnie kochane.Mój Filip ani myśli o siedzeniu,zaczynam sie troche martwic ,ale w sumie od tygodnia jakiegos dopiero skumal o co chodzi w przewrotach z brzuszka i na plecki (rozkochal sie w tym bez pamięci),wiec mysle ze nadgoni.
duża_dziewczynka
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jestem ciekawa jak wasze pociechy gaworza?
moja uwielbia bawić się w papugę, jak się piśbnie to ona też, jak się powie baba , mama, papa, amam to ona powtarza, cudna zabawa
witamy-jesteśmu tu nowe:-) Mam na imę Iza a moja córcia Kasia. Kasia urodziła się 01wrzesnia2008 , jest przekochanym dzieciątkiem:-) Od dwóch tygodni zaczęła sama siedzieć , a teraz przymierza się do raczkowania:-)
Najbardziej uwielbia bawić się piłeczką(turlam do niej, a ona jeszcze nieporadnie próbuje ją złapać) i uwielbia jak czytam jej wierszyki i wygłupiam się przy tym oraz jak jej śpiewam...
Najbardziej uwielbia bawić się piłeczką(turlam do niej, a ona jeszcze nieporadnie próbuje ją złapać) i uwielbia jak czytam jej wierszyki i wygłupiam się przy tym oraz jak jej śpiewam...
Panta
Mama Majeczki
hej, moja corcia za to najbardziej lubi grajace "zabawki" , czy to prawdziwe czy nie - np telefon. Dalej cieszy ja zabawa w akuku. Zaczyna podnosic pupcie jakby chciala raczkowac, wiec to juz chyba niedlugo Tymczasem czolga sie po podlodze jak wyscigowka, wszystko wynajdzie, wszedzie dojdzie... Musze teraz miec oczy naokolo glowy ! Najgorsze jest to ze ona wprost uwielbia kabelki i kapcie, jak jakis piesek... jak ktos wejdzie do pokoju to zaczyna go gonic zeby rzucic sie z buzka na kapcie!
A co do gaworzenia, to na szczescie przeszly jej te wrzaski i piski - ufff juz mnie glowa bolala od tego Gada sobie tam cos po swojemu, pozdrawiam !
A co do gaworzenia, to na szczescie przeszly jej te wrzaski i piski - ufff juz mnie glowa bolala od tego Gada sobie tam cos po swojemu, pozdrawiam !
malgs
Aktywna w BB
Widze ze nie tylko moja Ole interesuja bardzo kapcie
Moja mała na razie sama tez nie siada, jesli sie ja posadzi to troche posiedzi;p
Zato uwielbia sie turlac, powoli tez pełza i zaczyna trzymac pupe w górze wiec niedlugo juz zacznie raczkować:-)
Moja mała na razie sama tez nie siada, jesli sie ja posadzi to troche posiedzi;p
Zato uwielbia sie turlac, powoli tez pełza i zaczyna trzymac pupe w górze wiec niedlugo juz zacznie raczkować:-)
reklama
malgs- wierz kapcie i kable to najlepsza zabawka ihhhhhii
mój już raczkuje tak czekałam na to a teraz jast go pełno tylko się obruce a on już coś rojbruje uwielbia dvd bo stoi na dole a no i donice z kwiatem jak bo potrząsa to się śmieje że szok
mój już raczkuje tak czekałam na to a teraz jast go pełno tylko się obruce a on już coś rojbruje uwielbia dvd bo stoi na dole a no i donice z kwiatem jak bo potrząsa to się śmieje że szok
Podziel się: