reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe brzuszki :)

Dzięki kobietki, chociaż wieczorkami to nóżki takie paróweczki, ale nie mam co narzekać, kostki jeszcze nie puchną...

Otokika świetna fotka, śliczna uśmiechnięta mamusia.....

Wiola84 super brzuszek, zgrabnioch z Ciebie, ja mam taki kostium z siateczką na brzuszek i z daleka mój M widzi, jakbym w ogóle brzucha nie miała, takie złudzenie się robi:D

reklama
Milusia wiola otokika gratuluję figurek ja też jestem pod wrażeniem. Ja czuję się i wyglądam jak słoń do tego moje wstrętne grube nogi teraz jeszcze bardziej pachną. Chlip chlip...

Wow, jakie wy macie świetne figury! :D
A ja coraz okrąglejsza, nie tylko na brzuchu :D

Załączniki

• 1436476324901.jpg
    1436476324901.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 112
Engacka śliczny brzuszek i jak już duży :D Ja tez mam juz dość duży brzuszek i wkurza mnie jak każdy sie dziwi, że jeszcze prawie dwa miechy mi zostały do porodu. Przeciez to 8 miesiąc, kiedy ma być duży jak nie teraz?

reklama
Engacka- pięknie wyglądasz! A w tle córa? :-) zazdroszczę Ci włosów, piękne masz. Ja mam straszny problem z wyhodowaniem dłuższych. Do ślubu miałam za ramiona, a później strasznie się posypały. Teraz, nawet jak mam za ucho, to już się nie chcą układać i generalnie wyglądają fatalnie

Do góry