reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

Oj... mi brzuch wywala. W kolejną niedzielę będzie co pokazywać :) spodnie ledwo dopinam. I ciągnie mnie strasznie brzuch na dole po bokach.... w tydzień z 89 na 93 skoczylam.
A Wasze brzuszki śliczne!

reklama
Gorgusia, czekamy z niecierpliwoscia, ja mam brzuszkowa manie ;p :-)na poczatku myslalam ze to moj tylko taki wielki

Wow! Kochane! Wy juz macie oficjalne brzuszki! Ja nie mam nic a nic. No ciut takie wypukle ale tylko ja to widze. Spodnie dopinam bez problemu. Ciekawe kiedy zacznie rosnac. Moze jak moja mama bede miala brzuszek malusi.

Sliczne brzuszki;)

Każdy jets inny i np.rzecz biorąc im wiecej ciąż za sobą tym brzuszke szybciej wychodiz jak i wiekszy...ale też niekoniecznie bo i mozna mieć takie predyspozycje że będize mały albo i też bo maluszek bardziej w miednicy się schowa...

Ja nadal jestem płaściutka - no nic nie widać, zero. Spodnie dopinam bez problemu, chociaż jak siedzę to guzik mnie drażni. No i przez te wymioty w ostatnim czasie to w ogóle schudłam. Już nie mogę się doczekać kiedy jakakolwiek wypukłość pojawi się u mnie.

A Wam kochane gratuluję przepięknych brzuszków :)))

POK & demetrios to w sumie dobrze, bo przy koncu ten brzuszek nadal bedzie slicznie wygladac, kiedy ja bede wygladac jak wieloryb. generalnie jestem duza i mam duzy biust nosze rozmiar 44-46, wiec nie wiem w czym bede chodzic cale lato. No ale kazdy brzuszek inny :) dzidziowi i tak sie podoba!

och, jak ja marzyłam o mini-brzuszku! ale widocznie dzieć zechciał inaczej, bo nie dał mi przed ciążą zrzucić nadmiaru kilogramów, tylko się wziął i bez pytania zadomowił bez uprzedzenia w grudniu ;)

W końcu i ja doczekałam się swojego brzuszka:-D Spodnie stały się niewygodne już od 6 tygodnia, ale dopiero od kilku dni coś widać.

11w4d.jpg

POK & demetrios to w sumie dobrze, bo przy koncu ten brzuszek nadal bedzie slicznie wygladac, kiedy ja bede wygladac jak wieloryb. generalnie jestem duza i mam duzy biust nosze rozmiar 44-46, wiec nie wiem w czym bede chodzic cale lato. No ale kazdy brzuszek inny :) dzidziowi i tak sie podoba!

to roznie bywa :) jeszcze moe nadgonic, choc ja rozmiarowo mniejsza. ale brzuch moze wyskoczyc nagle i rosnac szybciutko. zadnej reguly tu nie ma.

reklama
A to mój brzuszek dziś rano... Ciężko mi uchwycić jego prawdziwą wielkość, bo mam tak mięśnie brzucha porozciągane, że jak ich nie napinam to wyglądam jak w 6 miesiącu i tak miałam już przed pierwszą ciążą więc na codzień z napiętymi mięśniami chodziłam. A teraz nie bardzo mogę sie napinać bo mnie boli podbrzusze. Ale do zdjęcia ciut napinam żeby było widać właśnie, że dół brzucha nie chce się wciągnąć przy napinaniu :)
DSCI0380.jpg

Do góry