reklama
P
patrysia*
Gość
Sliczne brzuszki
Każdy jets inny i np.rzecz biorąc im wiecej ciąż za sobą tym brzuszke szybciej wychodiz jak i wiekszy...ale też niekoniecznie bo i mozna mieć takie predyspozycje że będize mały albo i też bo maluszek bardziej w miednicy się schowa...
Każdy jets inny i np.rzecz biorąc im wiecej ciąż za sobą tym brzuszke szybciej wychodiz jak i wiekszy...ale też niekoniecznie bo i mozna mieć takie predyspozycje że będize mały albo i też bo maluszek bardziej w miednicy się schowa...
demetrios
Fanka BB :)
Ja nadal jestem płaściutka - no nic nie widać, zero. Spodnie dopinam bez problemu, chociaż jak siedzę to guzik mnie drażni. No i przez te wymioty w ostatnim czasie to w ogóle schudłam. Już nie mogę się doczekać kiedy jakakolwiek wypukłość pojawi się u mnie.
A Wam kochane gratuluję przepięknych brzuszków ))
A Wam kochane gratuluję przepięknych brzuszków ))
POK & demetrios to w sumie dobrze, bo przy koncu ten brzuszek nadal bedzie slicznie wygladac, kiedy ja bede wygladac jak wieloryb. generalnie jestem duza i mam duzy biust nosze rozmiar 44-46, wiec nie wiem w czym bede chodzic cale lato. No ale kazdy brzuszek inny dzidziowi i tak sie podoba!
weronkazzz
tulęTolę
och, jak ja marzyłam o mini-brzuszku! ale widocznie dzieć zechciał inaczej, bo nie dał mi przed ciążą zrzucić nadmiaru kilogramów, tylko się wziął i bez pytania zadomowił bez uprzedzenia w grudniu
K
Kasieq
Gość
POK & demetrios to w sumie dobrze, bo przy koncu ten brzuszek nadal bedzie slicznie wygladac, kiedy ja bede wygladac jak wieloryb. generalnie jestem duza i mam duzy biust nosze rozmiar 44-46, wiec nie wiem w czym bede chodzic cale lato. No ale kazdy brzuszek inny dzidziowi i tak sie podoba!
to roznie bywa jeszcze moe nadgonic, choc ja rozmiarowo mniejsza. ale brzuch moze wyskoczyc nagle i rosnac szybciutko. zadnej reguly tu nie ma.
reklama
A to mój brzuszek dziś rano... Ciężko mi uchwycić jego prawdziwą wielkość, bo mam tak mięśnie brzucha porozciągane, że jak ich nie napinam to wyglądam jak w 6 miesiącu i tak miałam już przed pierwszą ciążą więc na codzień z napiętymi mięśniami chodziłam. A teraz nie bardzo mogę sie napinać bo mnie boli podbrzusze. Ale do zdjęcia ciut napinam żeby było widać właśnie, że dół brzucha nie chce się wciągnąć przy napinaniu