reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
miq cudny brzuszek i pepek hehe ja juz tez prawie taki mam dziubek juz mi sie robi a pewnie troszke pozniej wyjdzie "guziczek":-D

patrysia cudasna pileczka, a rozstepy to znamie kobiet naszych czasow woec sie nie martw :-)

malenstwo no no zaczyna chyba w koncu rosnac Twoj brzuszolek:-)

Zaczynamy 28 tydzień(sorki za pizamke i balagan za obiektywem foto robione z rana do domowej cotygodniowej sesyjki:)):

SAM_1527.jpg z boczku:p

SAM_1528.jpg i od frontu:)

Niezle co hehe + 8,8 kg od poczatku pocieszam sie tym ze od tygodnia nie przytylam ani grama zaczyna skutkowac niepodjadanie slodyczy( z malymi wyjatkami):)

maluszek figurka juz nie ta w udka jak zwykle poszlo ale bedziemy walczyc po porodzie, dzieki za podniesienie samooceny:-D

jasminum dokladnie jeszczw hehe poki co ciagnie do dolu jak mala zmieni pozycje lub podniesie sie do gory to wystrzeli a to raczej nieuniknione jak widac na zalaczonym wczesniej obrazku:-D

Joasia śliczny brzusio!

Babydoll ja planuję sesję, ale mąż mi porobi w plenerze, wpisuję sobie w google ciążowa sesja i oglądam z zapartym tchem :D też myślę o jakiejś z bucikami i tym podobne :) najlepiej na łące :D

reklama
Do góry