reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
Asiu śliczny brzusio

Demetrios super fotka, też chciałabym do Zakopanego się wybrać ;)

Pauline super fotka

Palemko, ale malusi brzusio ;)

Maja super brzuchatek

Weronika super perspektywa, poproszę jeszcze brzuszek z boczku

Maja super brzusio

Martusia super - chyba też muszę cyknąć z tej perspektywy :)

Patrysia super brzusio

Loonka super zgrabny brzusio

Dziewczyny extra brzuszki:-)
ja obiecalam ze wrzuce dzis moj tez z tej strony ujety ale zapomnialam ze rodzice wyjechali do niedzieli i zabrali laptka a ja przy stacjonarnym gracie nie mam slotu na karty a kabel usb wzial ojciec:/ wiec ja swoj brzuchol dodam w niedziele akurat bedzie poczatek 26 tc:)

A tu moj bebenek :) ze zmowionej perspektywy :p

2012-06-06 15.54.50.jpg2012-05-30 14.54.08.jpg

pozdrowienia z brzuszka :)))))))

reklama
Do góry