reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

No to i ja sie pochwale robione przed momentem czyli 25 tc i 1 dz fotki srednio wyszly bo oswietlenie nie takie ale za to "gratis" dodaje zdjecie golaska hehe krepowalam sie ale co tam popatrzcie jak mi pepek wypycha zaaaawsze mialam gleboko schowany ze dna nie widzialam a teraz hihi

SAM_1400.jpg

SAM_1404.jpg

reklama
Dzieki Kobitki!
Joasia mi w każdej ciąży, przynajmniej tak było do tej pory:) pępek robi się sterczący:) Mamy podobne brzucholki;)
Patrysia to nie ja na szczęście z tymi rozstępami:) W pierwszej ciąży zrobiło mi się trochę pod spodem na piersiach, ale teraz już ich nie widać. Na brzuchu nie mam, i niech tak zostanie! Nacieram się Fissanem:)
Alebur śliczny filmik:) Malutka słoddddddka!!!
Demetrios jaka fajna kuleczka;)

dementrios zgrabniutki ten Twój brzunio.

Hehe i pomyśleć , że nie tak dawno temu nie mogłyśmy się doczekać , kiedy będzie nam widać nasze brzucholki ;)

Jakie fajne brzuszki/mieszkanka naszych dzieicatek:))

AXARAI masz super skórę że rozstępów nie masz:))M pociesza ze ja też tak nie mam ale jednak jakieś sa i to załamuje :/

reklama
Do góry