reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
Hehe, Patrysia* - nie wiem czy tak szybko, w końcu to aż miesiąc ;) Ale różnica jest, bo w 18 tygodniu można powiedzieć, że brzuszka nie było, a teraz już ludzie zauważają, że "chyba ktoś tam rośnie" ;) I nareszcie go widać, bo ja to jak za pierwszym razem tak i teraz musiałam na brzuszek poczekać, z Patrykiem jeszcze dłużej, bo cokolwiek było widać w 23/24 tygodniu. No ale przynajmniej brzuś miałam wtedy mały, bo w 39tc na dzień przed porodem miał 107cm i nie było bardzo ciężko :) Teraz mały brzuszek jest mi bardziej potrzebny, bo w końcu całe lato nas czeka w twixie ;)

Martusia chcesz zobaczyć wieloryba?
to prosze :-p
sv2dlv.jpg

bunny - gdzie ten wieloryb? chyba uciekl Ci ze zdjecia, bo juz z lupa szukam i nigdzie nie widze. moze jakas naklejke na koszulce z wielorybem masz, ktorej ja nie widze? :rofl2::-D glupolu Ty :sorry:

loonka - no tez mialam napisac, ze w koncu miesiac roznicy na zdjeciach jest, to nie znowu taki ekspres :) ja mam wrazenie, ze z tygodnia na tydzien jestem coraz bardziej okragla i wypieta :-D

to teraz ja :)
21t1d

Zobacz załącznik 463425

Loonka super brzusio. Rośnie Twa kruszyna wraz z willą :)

Bunny ale za to jaki słodki różowy wielorybek :D

Pok u Ciebie to nico nie widać chudzino

reklama
Jak to nie widac?! Wielgachny brzuchalec! :) ja sie boje, ze z wiekszym na tych moich krotkich stopach bede sie przewracac ;)
Ja nie wiem gdzie wy chudzinke widzicie ale to mile bardzo :)

Do góry