reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

A to zdjecie z dzisiejszego usg co prawda sama buzka:-):-)

Zobacz załącznik 487709

I pozwalam sobie wkleic zdjecie sprzed 12 lat moja corcia po przyjsciu ze szpiala z braciszkiem... kiedy to było:szok::-D:-D

2012-08-03 10;49;44.jpg

reklama
Fasolka śliczne zdjęcia:)
Tygrysek u mnie tez podobnie 99cm przy 156cm wzrostu :-D wszystcy mowią ze mam duzy brzuszek , ale prawda jest taka ze nasz niski wzrost tez robi swoje i przy nim brzuszek wydaje sie wiekszy:)

LOTKA noo hehe

Ja mam prawie 108 cm bo jeszcze nie całe jest ;) i współczuję jak któraś jest moich gabarytów wzrostowych(jak np.ty LOTKA bo ja tez 158 mam)bo mi teraz mega ciężko a co dopiero tobie :0

LOTKA noo hehe

Ja mam prawie 108 cm bo jeszcze nie całe jest ;) i współczuję jak któraś jest moich gabarytów wzrostowych(jak np.ty LOTKA bo ja tez 158 mam)bo mi teraz mega ciężko a co dopiero tobie :0
dzis juz zrobilam pare km, znaczy przeturlalam sie z Tomem ;-) powolutku, w jego tempie haha no ale doszlam.
jak by nie te wedrowki codzienne, to bym chyba kręćka dostala w domu....
ale do konca dnia nie ruszam sie nigdzie ;-)

reklama
Do góry