reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

POK & demetrios to w sumie dobrze, bo przy koncu ten brzuszek nadal bedzie slicznie wygladac, kiedy ja bede wygladac jak wieloryb. generalnie jestem duza i mam duzy biust nosze rozmiar 44-46, wiec nie wiem w czym bede chodzic cale lato.
Ha! Ja Cię uwielbiam z tą rozmiarówką, nie jestem sama, ale po ciąży sobie obiecałam wstrzemięźliwość od jedzenia :zawstydzona/y:

Alebur - śliczny dzidziolek.

Dziewczyny - piękne brzuszki.

Ostatnia edycja:
reklama
Liljana ;p a czy ja ominelam cos, bo wydaje mi sie, ze ty nam sie jeszcze nie pokazalas ;p dawaj tu do nas na ogledziny brzuszka :-)

IMG_9197 (800x737).jpgW końcu dodam ten mój brzuszek:) a przypominam że przed ciążą miałam płaski:)
Dziewczyny a ile przytyłyście do tej pory??

Paulinko, przepiekny brzusio!! W odpowiedzi na Twoje pytanie, ja przytylam 3 kg jak narazie, co mnie martwi, bo nie powinnam przytyc wiecej niz 7 kg w ciagu calej ciazy, bo mam juz spory kapital na wadze.

A wy dziewczyny ?

Śliczne brzuszki:) Ja na razie wyszłam na 0. Od początku schudłam 1 i już nadrobiłam. Od paru dni waga stoi. Ale brzuchol też już wystrzelił ;p

Dziś znowu mój dzień zrobienia zdjęcia. Zdjęcie z rana, bez jedzonka. W sumie mały ten mój domek :) A waga ciągle -1,5kg w stosunku do początku ciąży. Ale nadganiam....
DSC_0572.jpg

reklama
Gorgusia, bo ty taki szczuplak jestes, czesto wlasnie u takich drobniejszych kobiet ten brzuszek jest mniej widoczny i sie chowa ! Ale widac, ze jest, pieknosc ! :) fajnie masz! ja Ci powiem ze w zeszlym roku w lato mialam taka sukienke dluga letnia , z gumka pod biustem i ktos sie mnie spytal na kiedy mam termin... :crazy: lol.

Do góry