reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki 2018

28+6 z przed chwili :D
7AB0E0D6-C799-4720-97CA-28B656918D44.jpeg

Załączniki

• 7AB0E0D6-C799-4720-97CA-28B656918D44.jpeg
    7AB0E0D6-C799-4720-97CA-28B656918D44.jpeg
    903,9 KB · Wyświetleń: 594
reklama
Ej, nie gniewajcie się, ale trochę mnie odrzucają te pępki wystające [emoji23] nie wiem czemu.
P. S. Nie chciałam nikogo urazić :)
Też mam wklęsły pępek i nie rozumiem jak można mieć wypukły :D
Nooo mam tak samo, choć mój niedługo tez pewnie wywali:) ale cieszę się, że normalnie mam taki do środka i oby ładnie zakręcili mojemu małemu :)
Słyszałam, że niby to wcale nie zależy od tego jak zawiążą a od wewnętrznej budowy naszego brzucha. Kwestia kompletnie indywidualna i ani lekarz, ani mama nie ma wpływu na to jak będzie wyglądał pępek po odpadnięciu kikuta.

Też mam wklęsły pępek i nie rozumiem jak można mieć wypukły :D Słyszałam, że niby to wcale nie zależy od tego jak zawiążą a od wewnętrznej budowy naszego brzucha. Kwestia kompletnie indywidualna i ani lekarz, ani mama nie ma wpływu na to jak będzie wyglądał pępek po odpadnięciu kikuta.
Tak jest, bo pępowinę tylko się przecina i zaciska taką plastikową klamerką. Zostawia się ją samą sobie.

reklama
Do góry