U
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Ładne kształtne brzuszki macie dziewczyny [emoji295]
KINDERBUENOO88
Zobacz załącznik 876747
Alek jeszcze bez rozstepa, mam nadzieje ze tak zostanie [emoji16]
Wow ze wchodzisz w normalne jeansy! Szacun!
D
Deleted member 180961
Gość
Wow ze wchodzisz w normalne jeansy! Szacun!
Haha w dwa rozmiary wieksze tylko po to zeby brzuch sie dopial
@seremida spoko mnie tez [emoji23] i te klaki ktore mi urosly na brzuchu [emoji23]
Mi też urosły, ale je golę [emoji23][emoji23][emoji23]Haha w dwa rozmiary wieksze tylko po to zeby brzuch sie dopial
@seremida spoko mnie tez [emoji23] i te klaki ktore mi urosly na brzuchu [emoji23]
KINDERBUENOO88
Ej, nie gniewajcie się, ale trochę mnie odrzucają te pępki wystające [emoji23] nie wiem czemu.
P. S. Nie chciałam nikogo urazić
Nooo mam tak samo, choć mój niedługo tez pewnie wywali ale cieszę się, że normalnie mam taki do środka i oby ładnie zakręcili mojemu małemu
Ja mam bliznę w pępku po operacji i jest twarda i gruba, więc mam nadzieję, że nie wywali mi goNooo mam tak samo, choć mój niedługo tez pewnie wywali ale cieszę się, że normalnie mam taki do środka i oby ładnie zakręcili mojemu małemu
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
ja nie golę, bo się boję, że potem po porodzie będą cały czas odrastać.
a pępka mi szkoda, bo normalnie mam też piękny, bardzo ładnie zawiązany a teraz nie dosc, że wystający, to wyrósł mi w nim w środku czarny pieprzyk ;/ ah ta ciąża
a pępka mi szkoda, bo normalnie mam też piękny, bardzo ładnie zawiązany a teraz nie dosc, że wystający, to wyrósł mi w nim w środku czarny pieprzyk ;/ ah ta ciąża