reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe bryki- czyli jaki wózek wybraliście?

nie wyorbazam sobie wozka bez skretnych kol, tym bardziej, ze mozna takie kupic w tej samej cenie, co wozki "nieskretowe". a zycie nalezy sobie ulatwiac jesli sie da ;-)

reklama
Ja poprzednio mialam piankowe, szukałam co sie da, zeby obnizyc wage wozka.
teraz mam pompowane, wozek generalnie mam duzo lzejszy wiec juz na kolka az tak nie patrzylam.
podobno pompowane lepiej amortyzuja, ale to sie przekonam jak juz dziecko bede wozic, tak na "pusto" nie czuje roznicy :-)

Pompowane najlepsze!no ale majac spacerówkę juz taką mniejszą czy chociazby ktoś parasolkę to pompowane nie bardzo sa i też jest ok :))

Dziś stałam się szczęśliwą posiadaczką Tako Laret. Kolor czarno-fioletowy. Na pusto prowadzi się genialnie, zobaczymy jak będzie później. Jutro pstryknę fotki to wstawię.

Przydatny wątek, szkoda ze ja już po decyzji, moze bym zmieniła?? ;) A może nie. emilka87-widziałam w sklepie oba wózki Roan 4runner i lareta, powiesz szczerze, ze róznica niewielka wizualnie co do wielkości. Babka bardziej chwaliła jednak runnera, mówiąc, że nie było jeszcze żadnej reklamacji. Poza tym bardzo zgrabny, podobał nam się, ale chciałam tańszy- budżetowo nie wyrobilibyśmy się:/marta2411 ładny ten wózeczek:)Tako laret też mi sie bardzo podoba,mogłabym taki mieć, ale M. zaprotestował mówiąc, że jak on będzie wyglądał z taką torbą>> ( że niby za bardzo babska;))demetrios kobieta w sklepie z wózkami odradzała mi coneco, że niby bardzo dużo reklamacji przychodziłodo_ti też mi sie podoba Arte Alu 3w1 ale czytałam złe opinie o nim w internecie i sie wystraszyłam :( W rezultacie czekamy na dostawę wózka Tako Jumper GT- który już ponoc wycofują bo niby starszy model i nowsze wchodzą, ale mnie sie najbardziej podobał i gabarytowo nie najgorzej, ja tam 15 kilo mogę znieść:D choć nie jestem pudzian:D hehe Wzięłam granatowo czarny:) dla synusia:)http://www.abobo.pl/index.php?products=product&prod_id=122

Ja miałam okazję używać wózek z piankowymi i pompowanymi kołami i zdecydowanie wolę pompowane.
Ciężarówka wózeczek super.
Ja bym chciała kupić używanego x-landera na nowy nie mogę sobie pozwolić ale zobaczymy jak to będzie.

reklama
ja ma fotelik Poppi tak przynajmniej nazywa go producent Bebe Beni a produkowany jest przez firmę Karwala i nazywa się carlo

Do góry