reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Potrzebuję opinii o wózku :)

Ja też kupowałam 2w1 bo fotelik chcieliśmy kupić lepszy. Mamy Cybexa, można dokupić adaptery i wsadzać na stelaż od wózka :)
A zamawiałam z allegro w zestawie z akcesoriami :)
1499690529-aaaaaa.jpeg

1499690557-aaaaaa.jpeg

1499690580-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też kupowałam 2w1 bo fotelik chcieliśmy kupić lepszy. Mamy Cybexa, można dokupić adaptery i wsadzać na stelaż od wózka :)
A zamawiałam z allegro w zestawie z akcesoriami :)
1499690529-aaaaaa.jpeg

1499690557-aaaaaa.jpeg

1499690580-aaaaaa.jpeg

to bebetto nico prawda? jak juz pisalam super jest ;) kolorystyke ma fajną.
ja bralam pierwszy lepszy jaki byl w sklepie bo zalezalo mi na czasie ale jak macie chwile to jest w czyn wybierac;)

to bebetto nico prawda? jak juz pisalam super jest ;) kolorystyke ma fajną.
ja bralam pierwszy lepszy jaki byl w sklepie bo zalezalo mi na czasie ale jak macie chwile to jest w czyn wybierac;)
Tak, to Nico :) Nasz pierwszy 3 lata temu był fioletowo-czarny ale to był starsza edycja

U nas ze względu na wrześniowy termin szukałam ogromnej gondoli i dużych gabarytów...zamiłowanie do spacerów po lasach i wokół jezior i po długim namyśle wybraliśmy Camarelo Carmela ... spełnia moje oczekiwania co do gabarytów. Fakt w aucie zajmie sporo miejsca ale wejdzie śpiwór i kołderka.
53aa104e2b6c28d2e052f74a7af2aeff.jpg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 53aa104e2b6c28d2e052f74a7af2aeff.jpg
    53aa104e2b6c28d2e052f74a7af2aeff.jpg
    68,6 KB · Wyświetleń: 2 135
reklama
też jestem na etapie poszukiwania wózka i moją uwagę też zwrócił roan bass soft ale zdecyduje się raczej na wersje 2w1 a fotel bezpieczny dokupię osobno, sprzedawca obok bassa pokazał mi jeszcze wózek anex cross ładny eco skórka i ciut lżejszy, rodzę w grudniu to mam jeszcze chwilę by się zastanowić

Do góry