reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe bryki- czyli jaki wózek wybraliście?

Pauline ja widziałam tego quinny moodd i powiem Ci ze jak dla mnie to totalna porażka, wózek to chyba dla takiego 2latka na chwile na zakupy . nózki wiszą w powietrzu nei tak jak w wózkach ze sa oparte o ten podnozek, wydaje sie b.nie stabilny i ogólnie jakis taki hmmm na ciepłe wyspy bo z każdej strony może wiać na maluszka .
śliczne macie wózeczki!!! ja ze swojego średnio zadowolona al emoze nadrobię w użytkowaniu i bedzie giciorkowo:)
Stokrotka w śpiworq bardziej zabezpieczysz dzidzie przed zimkiem tak mi sie wydaje bo pod plecki i góre pozapinasz i mu cieplusieńko jest, ja tez musze dokupić jeszcze śpiworek choc u nas starczyła by kołderka ale jakoś nawet duzo praktyczneijszy mi si ewydaje śpiworek :) chce kupic taki z owczej wełny żeby Małemu ciepełko było:)

Ostatnia edycja:
reklama
nareszcie i ja dokonałam zakupu mojego pojazdu:-D zdecydowalismy sie na Mutsy Evo red z fotelikiem maxi cosi city enzo z czarnym stelażem :-) ma byc u mnie do 14 dni i juz nie moge sie doczekac:))

Dziewczyny a może mi poradzice w sprawie wózka, bo my jeszcze nie mamy. Dziś zrobiliśmy rundę po sklepach i takie dwa wpadły nam w oko:
3w1 GRANDER ALU TUTEK + RECARO YOUNG PROFI PLUS (2562018952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TAMBERO TUTEK 3W1 ZOBACZ JAKOŚĆ+GRATIS+WYSYŁKA (2560385600) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jakbyście coś wiedziały na ich temat to bardzo proszę o opinie, bo w sumie myślałam o wózku Tako Laret a teraz "przeszliśmy" na te modele. Ale nie jestem pewna.... Jak to kobitka - niezdecydowana:rofl2: Więc każda pomoc się przyda, bardzo proszę:tak:

Dziewczyny a może mi poradzice w sprawie wózka, bo my jeszcze nie mamy. Dziś zrobiliśmy rundę po sklepach i takie dwa wpadły nam w oko:
3w1 GRANDER ALU TUTEK + RECARO YOUNG PROFI PLUS (2562018952) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
TAMBERO TUTEK 3W1 ZOBACZ JAKOŚĆ+GRATIS+WYSYŁKA (2560385600) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jakbyście coś wiedziały na ich temat to bardzo proszę o opinie, bo w sumie myślałam o wózku Tako Laret a teraz "przeszliśmy" na te modele. Ale nie jestem pewna.... Jak to kobitka - niezdecydowana:rofl2: Więc każda pomoc się przyda, bardzo proszę:tak:

Ten drugi ma moja bratowa i bardzo sobie chwali na temat tego pierwszego nie mogę się wypowiedzieć:-)

nooo i nareszcie i ja mam swoją bryke to sie pochwale...
Mutsy evo
20120828307.jpg20120828309.jpg20120828311.jpg

Emilka śliczny wózio, a jak się ma buda, jak położysz dzieciątko w spacerówce, zasłania? Mi właśnie na tym najbardziej zależało, lubiłam jak Kacuś spał, naciągnąć budkę, żeby mu słonko nie przeszkadzało, ani ludzie:-)ę
W weekend jedziemy po fotelik, i maxi-cosi. Zastanawiam sie jaka jest różnica pomiędzy cabrio, a pebble? Wie może któraś z Was? Oprócz ceny oczywiście? Kupimy ten http://www.autofoteliki.pl/maxi-cosi-cabriofix albo ten http://www.autofoteliki.pl/maxi-cosi-pebble tylko nie wiem czym się różnią.
Coś tam doczytałam, że Pebble ma jakąś regulowaną głębokość, czy któraś z Was kupiła ten fotelik?

Ostatnia edycja:
Emilka śliczny wózio, a jak się ma buda, jak położysz dzieciątko w spacerówce, zasłania? Mi właśnie na tym najbardziej zależało, lubiłam jak Kacuś spał, naciągnąć budkę, żeby mu słonko nie przeszkadzało, ani ludzie:-)ę
W weekend jedziemy po fotelik, i maxi-cosi. Zastanawiam sie jaka jest różnica pomiędzy cabrio, a pebble? Wie może któraś z Was? Oprócz ceny oczywiście? Kupimy ten Maxi Cosi Cabriofix - tanio! - Autofoteliki.pl albo ten Maxi Cosi Pebble - tanio! - Autofoteliki.pl tylko nie wiem czym się różnią.
Coś tam doczytałam, że Pebble ma jakąś regulowaną głębokość, czy któraś z Was kupiła ten fotelik?
z tego co pamiętam to Pebble ma automatycznie naciągane pasy bezpieczeństwa tzw napinacze, a w cabriofix sama regulujesz. Obydwa mają tą wkładkę jeśli chodzi o głębokosć. Ja wzięłam cabriofix bo był tańszy a w testach wypadają tak samo, a Pebble chcieli mi wcisnąć bo był akurat w promocji i mój mąż już chciał go kupić ale okazało się że tylko ten z wystawki a wyglądał jakby go z 3 dzieci uzywała.

reklama
Do góry