reklama
axarai
dziecioholiczka......
Awersja:-) 3 Dniową wycieczkę sobie zrobiliśmy, ale 2 lata temu. Cudnie było:-)
axarai
dziecioholiczka......
a to nasza fura. Jeszcze fotelik maxi-cosi, adaptery już mam, i śpiworek muszę dokupić. a i może torbę jeszcze.
Zobacz załącznik 490945Zobacz załącznik 490946Zobacz załącznik 490947Zobacz załącznik 490948
Super bryka:-) :-) ja tez musze jeszcze spiworek i torbe dokupic
jasminum82
Fanka BB :)
a to nasza fura. Jeszcze fotelik maxi-cosi, adaptery już mam, i śpiworek muszę dokupić. a i może torbę jeszcze.
Zobacz załącznik 490945Zobacz załącznik 490946Zobacz załącznik 490947Zobacz załącznik 490948
śliczny, przecudne kolorki
axarai
dziecioholiczka......
Jasminum właśnie kolorki bardzo mi się podobały, nie myślałam, że czekolada z różem będą tak ładnie wyglądały:-)
axarai
dziecioholiczka......
Emilka nie ma pompowanych kół. Mi na tym nie zależało, do tej pory to tylko dla Kamila miałam taki wózek z pompowanymi kołami, 20 lat temu:-) i na paskach skórzanych, kosztował majątek
To jest ABC desing 4s. Typowy niemiecki wózek, nie jest to szczyt moich marzeń, ale przeważył argument cenowy 320 e z adepterami, chociaż w Pl dostała bym wózek w takiej cenie ze wszystkim, a tu jeszcze muszę kupić fotelik koszt ok 170e, torbę 40e i śpiworek, jak dobrze znajdę to za 50e, folię przeciw deszczową za 12e już kupiłam, czyli wyjdzie ok 600e, czyli na nasze około 2400zł. No wszystko na temat. Tu wózki są o wiele droższe!
Ale jeżeli chodzi o funkcjonalność, ty ma wszystko co potrzeba. A budkę to ma taką, że całego malucha mogę sobie przykryć:-)
To jest ABC desing 4s. Typowy niemiecki wózek, nie jest to szczyt moich marzeń, ale przeważył argument cenowy 320 e z adepterami, chociaż w Pl dostała bym wózek w takiej cenie ze wszystkim, a tu jeszcze muszę kupić fotelik koszt ok 170e, torbę 40e i śpiworek, jak dobrze znajdę to za 50e, folię przeciw deszczową za 12e już kupiłam, czyli wyjdzie ok 600e, czyli na nasze około 2400zł. No wszystko na temat. Tu wózki są o wiele droższe!
Ale jeżeli chodzi o funkcjonalność, ty ma wszystko co potrzeba. A budkę to ma taką, że całego malucha mogę sobie przykryć:-)
Ciężarówka85
Aktywna w BB
axarai bardzo ładne kolorki wózka
reklama
stokrotka.af
Fanka BB :)
a na zime nie wystarczy kołderka do wózka, musze śpiworek kupić?